بیست و دومین دوره آموزشی تخصصی کشت بافت گیاهی
دوره آموزشی چهار روزه (40 ساعت آموزش تئوری و عملی) وبینار در تاریخ 26 و 27 و دوره عملی در تاریخ 29 و 30 خرداد ماه 1401 برگزاری دوره همراه با رعایت حداکثری پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی می¬باشد.
بررسی اقتصاد دانشبنیان دارو و واکسن با حضور صاحبنظران
با همت محققان دانشگاهی و شرکتهای دانشبنیان و با همکاری ستاد توسعه زیستفناوری سمپوزیومی برای بررسی اقتصاد دانشبنیان حوزههای دارو، واکسن و زیست فناوری در خردادماه برگزار میشود.
نخستین همایش شرکتهای دانش بنیان حوزه محیط زیست برگزار میشود
دبیر اجرایی نخستین همایش شرکت های دانش بنیان حوزه محیط زیست از برگزاری نخستین همایش شرکت های دانش بنیان حوزه محیط زیست خبر داد.
درمان بیماران دیابتی با پیوند سلولی ممکن شد
محققان دانه های میکروژلی ابداع کرده اند که پیوند سلول های مخصوص پانکراس به بدن بیماران دیابت نوع یک را تسهیل می کند و در نتیجه به درمان دیابت در این افراد کمک می کند.
دستیابی به دانش بومی طراحی و تولید ۳ دستگاه سورتر هوشمند
محققان یکی از شرکتهای دانشبنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به دانش بومی طراحی و تولید سه نوع دستگاه سورتر هوشمند مبتنی بر پردازش تصویر و هوش مصنوعی دست یافتند.
تامین انرژی با جلبک به مدت ۱ سال!
یک دستگاه برداشت انرژی جدید مبتنی بر جلبک قادر است به اندازه یک باتری قلمی انرژی تولید کند و به تنهایی به مدت یک سال نیروی مورد نیاز یک دستگاه الکترونیکی کوچک را تامین کند.
ظرفیتهایی که برای واکسنسازی ایجاد شد
معاون ستاد توسعه زیست فناوری به برخی از گلوگاههای تولید واکسن کرونا در کشور اشاره کرد و با تاکید بر اینکه ماموریت این ستاد ایجاد ظرفیتهای توسعه فناوری در کشور است، گفت: در زمان شیوع کرونا، در معاونت علمی از واکسنهایی مبتنی بر پلتفرمهای mRNA، وکتور ویروسی و نوترکسی حمایت شد و ما مشاهده کردیم که شرکتهایی که واکسن مبتنی بر پلتفرم mRNA تولید کردهاند، در کمتر از ۲ ماه توانستند برای سویههای جدید کرونا ویروس، واکسن تولید کنند. این امر نشان از ظرفیت بسیار بزرگ در این حوزه است.
اولین رویداد از سلسله رویداد های B2B آنلاین با محوریت کشور اوگاندا
این رویداد به منظور تناظریابی تجاری بین ایران و اوگاندا می باشد و می تواند سطح فعالیت های اقتصادی برون مرزی شرکت ها را در خارج از کشور ارتقا ببخشد.
انتقال بیسیم اطلاعات خون توسط یک استنت هوشمند
استنتها میتوانند زندگی افراد مبتلا به مشکلات عروقی را نجات دهند، زیرا رگهای خونی باریک را باز میکنند. اکنون یک مطالعه جدید با انتقال دادههای جریان خون به یک رایانه یا تلفن همراه یک گام از این هم فراتر رفته است.
پوست مصنوعی ایرانی به کمک پروانهایها میآید
تهیه هر سانتیمترمربع پوست مصنوعی از شرکتهای تولیدکننده خارجی حدود ۵۶۰ هزار تومان برای بیماران سوختگی، پروانهای و دیابتی هزینه دارد. اکنون محققان ایرانی توانستهاند با تولید پوست مصنوعی با استفاده از پوستهای دورریختنی جراحیها در ایران این هزینه را به ۹۸ هزار تومان کاهش دهند.