فراخوان حمایت از طرح های زیست فناورانه در حوزه کود و آفت کش
"دبیرخانه فناوری ها نوین کشاورزی و غذا" معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در همکاری با سایر دستگاه های متولی با هدف دستیابی به امنیت غذایی پایدار، آماده حمایت از طرح های پیشنهادی شرکت های فعال حوزه کود و آفت کش جهت تولید بار اول، توسعه مقیاس، توسعه بازار و طرح های فناورانه با قابلیت کاهش وابستگی یا افزایش صادرات است.
فراخوان حمایت از طرح های زیست فناورانه در حوزه بذر و نهال
"دبیرخانه فناوری ها نوین کشاورزی و غذا" معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در همکاری با سایر دستگاه های متولی با هدف دستیابی به امنیت غذایی پایدار، آماده حمایت از طرح های پیشنهادی شرکت های فعال حوزه بذر و نهال جهت تولید بار اول، توسعه مقیاس، توسعه بازار و طرح های فناورانه با قابلیت کاهش وابستگی یا افزایش صادرات است.
فراخوان حمایت از طرح های زیست فناورانه در حوزه دام و طیور
"دبیرخانه فناوری ها نوین کشاورزی و غذا" معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در همکاری با سایر دستگاه های متولی با هدف دستیابی به امنیت غذایی پایدار، آماده حمایت از طرح های پیشنهادی شرکت های فعال حوزه دام و طیور جهت تولید بار اول، توسعه مقیاس، توسعه بازار و طرح های فناورانه با قابلیت کاهش وابستگی یا افزایش صادرات است.
فراخوان حمایت از طرح های توسعه دانش فنی در حوزه بذر
"دبیرخانه فناوری ها نوین کشاورزی و غذا" معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در همکاری با سایر دستگاه های متولی با هدف دستیابی به امنیت غذایی پایدار، آماده حمایت از طرح های پیشنهادی مراکز دانشگاهی و پژوهشکده های فعال در حوزه توسعه دانش فنی و تولید بار اول است.
با کمک دانشبنیانها امنیت غذایی کشور حفظ میشود
معاون علمی فناوری رییس جمهور گفت: ظرفیت آب و محیط زیست و خاک محدود است و تنها ظرفیتی که نامحدود است نوآوری و فن آوری است که باید در کشاورزی بیاید تا امنیت غذایی کشور حفظ شود.
موفقیت 4 شرکت دارویی در باشگاه صادرات دانش بنیان
باشگاه صادرات دانش بنیان در سال گذشته، تعداد ۶۰۰ شرکت دانش بنیان را براساس سه معیار اصلی،فنی، شرکتی و فروش مورد ارزیابی تفصیلی قرار داد و آنها را از نظر میزان آمادگی برای صادرات در گروههای ۵ ستاره تا ۲ ستاره طبقه بندی کرد.
دستاورد دانشبنیانها در تولید "سوزنهای لقاح مصنوعی" برای ناباروری
یک شرکت دانشبنیان موفق شده است با کمک نخبگان رشتههای جنینشناسی، مهندسی پزشکی و زیستفناوری، تجهیزات مختلف درمان ناباروری را بومیسازی کنند که تولید سوزنهای لقاح مصنوعی برای درمان ناباروری، جدیدترین دستاورد این شرکت دانشبنیان است.
فرآوری گیاه کینوا برای کاهش اثرات سرطانها
عضو هیات علمی بیوتکنولوژی دانشگاه یزد با همکاری دانشجویان این دانشگاه موفق به اجرای فرآوری گیاه کینوا برای کاهش اثرات سلولهای سرطانی سینه و سیستم گوارشی شد.
مشکلات در زمینه دانش بنیان کردن کشاورزی کشور
رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی گفت: یکی از خلاهایی که در بخش کشاورزی کشور داریم ارتباط بین مراکز تحقیقاتی و عرصه کشاورزی است که شرکتهای دانش بنیان میتونند این خلا را پر کنند.
پایان بهانه ها و حسرت ها،امسال سال توست!
در این شماره می خوانید: آوار دیوار اقتصاد فناوری چین روی سر آمریکا؛ مروری بر صنایع جذاب ایران در سال 1400؛ بررسی اقتصاد بیوتکنولوژی آلمان و سنگاپور