گزارشی از یک جشن
وقتی تکنولوژی واقعی، از دل سرمایه گذاری بخش خصوصی ایجاد می گردد+فیلم
شتابدهنده پرسیس ژن از 13 تکنولوژی بالغ شده در دوره های شتابدهی خود رونمایی کرد. این مراسم با حضور دکتر ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و دکتر اصغری مدیر سازمان غذا و دارو و جمعی از شرکت های فعال در حوزه دارو برگزار شد.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری تاکید کرد:
ایران به دنبال تحقق سهم 3 درصدی از بازار جهانی زیست فناوری
به گزارش روابط عمومی ستاد توسعه زیست فناوری، دکتر قانعی در مراسم جشن بلوغ فناوری و خروج 13 داروی نوترکیب حوزه زیستفناوری از مرحله شتابدهی و تولید نیمه صنعتی شتابدهنده پرسیسژن عنوان کرد:تولید سلول و توسعه سلول در دست کشور است و با در اختیار داشتن دانش و فناوری چند قدم جلوتر از دیگر کشورها در عرصه تولید داروهای زیست فناوری حرکت می کنیم.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری اعلام کرد
ایران در رتبه سیزدهم از نظر تولید علم در زیست فناوری
دکتر ستاری با بیان این که ایران صاحب بیشترین استارتاپ های زیستفناوری در منطقه است، گفت: در حال حاضر به لحاظ تولید علم در زیست فناوری در رتبه سیزدهم و در حوزه سلولهای بنیادی در رتبه چهاردهم قرار داریم و باید در این دو حوزه بیشتر سرمایهگذاری کنیم.
با همراهی دکتر سورنا ستاری در هفته دوم شهریور ماه
حمایت از اعزام هیأت های تجاری و فناوری شرکتهای دانش بنیان و فناور به سه کشور اتیوپی، اوگاندا و کنیا
هیات های تجاری و فناوری می توانند جهت همراهی تیم اعزامی به ریاست دکتر ستاری و با حضور نمایندگان وزارت بهداشت، وزارت کشاورزی و بانک توسعه صادرات ایران به سه کشور آفریقایی جهت برگزاری نشست های تجاری و بازدید از واحدهای تولیدی ثبت نام نمایند.
با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار می شود
حضور شرکتهای دانش بنیان و فناور در دومین نشست B2B ایران و گرجستان و افتتاح مرکز تجاری- فناوری ایران در تفلیس. 16 الی 18 مرداد ماه 97.
تماس با کارگزار اجرائی 03537269818/ 03537259713/ 09120557564 ؛ آخرین مهلت 97/5/6
مجری طرح شبکه محصول سالم در گفت و گو با روابط عمومی ستاد توسعه زیست فناوری
شبکه محصول سالم بهترین راه برای ایجاد تامین امنیت غذایی کشور
دکتر شایسته با بیان اینکه شبکه محصول سالم به عنوان یک پلتفرم می خواهد محصولات سالم گواهی شده را معرفی و شفاف سازی کند افزود: درحال حاضرتولید سالم گواهی شده داریم و این شبکه با 150 عضو راه افتاده است و 60 شرکت تولیدکننده کود معدنی، آلی و زیستی آماده ی عضویت در شبکه هستند
با هدف بسترسازی توسعه زیست فناوری دانش آموزی
امضای تفاهم نامه همکاری ستاد توسعه زیست فناوری با دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی
در راستای تحقق اهداف ملی سند توسعه زیستفناوری و همچنین اهداف کلان سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، تفاهمنامهای بين ستاد توسعه زیستفناوری و دانشگاه شهید رجائی به امضای دو طرف رسید.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری مطرح کرد
استفاده از سوخت زیستی راه نجات منابع ملی کشور
دکتر قانعی درباره اهمیت استفاده از سوخت های زیستی در کشور گفت:حفاظت از محیط زیست و بهبود سطح سلامت از جمله دلایل تنوع سبد انرژی در دنیا است، به همین دلیل در ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی به صورت جدی به دنبال تحقق این تنوع سبد انرژی در کشور هستیم.
توسط یک شرکت فناور حاضر در نمایشگاه استمراری دستاوردهای شرکتهای دانشبنیان معاونت علمی؛
پودر ريز جلبک اسپيرولينا تولید شد
با تلاش محققان در کشور؛ ریز جلبک اسپيرولينا ( Spirulina Platensis) با در برگیری مقادیر زیادی از پروتئین، بهعنوان مکمل غذایی تولید شد.
چهارمین جشنواره دانش آموزی زیست فناوری
فراخوان ارسال طرح های همکاری در جشنواره دانش آموزی
ستاد توسعه زیست فناوری از تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی در کمیته هنری، کمیته علمی، کمیته اجرایی و کمیته تبلیغات و رسانه، چهارمین جشنواره دانش آموزی زیست فناوری، دعوت به همکاری می نماید.