کمیسیون هماهنگی ستاد توسعه زیست فناوری
کمیسیون هماهنگی ستاد توسعه زیست فناوری در تاریخ 1397/2/31 در محل سالن شیخ بهایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد.
همکاری استاد برجسته ایرانی به عنوان نویسنده کتاب با انتشارات Wiley و Springer
دکتر سید حسین حسینی فر، متولد 1364، گرگان. مقاطع تحصیلی خود را در رشته شیلات، لیسانس- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، فوق لیسانس – دانشگاه تهران، دکتری – دانشگاه تهران، گرایش تکثیر و پرورش آبزیان گذرانده و از سال 1390 بورس دانشگاه گرگان شده اند.
از سوی مرکز راهبردی فناوریهای همگرا معاونت علمی و ستاد توسعه زیست فناوری
شرکتهای دانشبنیان حوزه تحلیل داده تقویت میشود
مرکز راهبردی فناوریهای همگرا معاونت علمی با همکاری ستاد توسعه زیست فناوری مسابقه "تحلیل دادههای نسل جدید توالییابی(NGS) " را برگزار میکند تا شناسایی و تقویت شرکتهای دانشبنیان، پژوهشگران، اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشگاهها و پژوهشگاههای فعال در این حوزه تسریع شود.
به همت کارگروه رایانش زیستی ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی، کارگاه یک روزه تفسیر بالینی تست های مبتنی بر NGS برگزار شد.
در سالیان اخیر، پیشرفتهای گسترده ای در زمینهی پاتولوژی مولکولی و بکارگیری تستهای مولکولی مبتنی بر توالی در تشخیص بیماری های پیچیده و مزمن حاصل شده است.
دبیر ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی:
کارگروه داروهای پیشرفته تشکیل شد
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی از تشکیل کارگروه داروهای پیشرفته در ستاد توسعه زیست فناوری خبر داد.
فکرهای بزرگ ، دستان کوچک
اولین بیو استارت آپ دانشآموزی شهر تهران برگزار شد
اولین بیو استارت آپ دانشآموزی شهر تهران با حضور دانشآموزان نخبه مناطق 22گانه شهر تهران در پژوهشسرا و مرکز خلاقیت دکتر مریم میرزاخانی، موسسه صدرامهر برگزار شد.
همایش افتتاحیه شبکه ی محصولات سالم در ساختمان معاونت علمی نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.
دکتر مصطفی قانعی در این همایشبا اشاره به ساختار این ستاد در معاونت علمی، افزود: سند این ستاد، به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده و سند راهبردی دیگر این ستاد در نقشه جامع علمی کشور مراحل بازنگری را طی میکند.
نشست B2B حوزه سلامت و پزشکی در برلین آلمان
مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار میکند: حمایت از حضور شرکتهای دانشبنیان در نشست B2B حوزه سلامت و پزشکی در برلین آلمان (20 و 21 تیرماه) همراه با بازدید از مراکز علمی- تجاری و آشنایی با مرکز همکاریهای تجاری ایران و اروپا
یک مدل ریاضی دقیق برای پیشبینی عملکرد سلولهای سوختی میکروبی
در مقالهای که توسط محققین کشورمان در نشریه معتبر و بینالمللیBioelectrochemistry منتشر شده است، یک مدل ریاضی جدید و کارا برای بررسی و پیشبینی کارکرد بیوالکتروشیمیایی سلولهای سوختی میکروبی سایز کوچک، با استفاده از پارامترهای میکروبی معرفی شده است.
تولید کیت های تشخیصی سریع
دکتر محمد جواد رسایی متولد 1329-تهران، مجری این طرح، در سال 1369 در دانشگاه تربیت مدرس به عنوان عضو هیئت علمی در گروه بیوشیمی بالینی و سپس در گروه بیوتکنولوژی پزشکی آغاز به کار کرده اند.