اطلاعیه مهم در مورد شیوه حمایت از پایان نامه های دکتری زیست فناوری
به اطلاع دانشجویان دکتری فعال در زمینه زیست فناوری می رساند، آیین نامه جدید حمایت از پایان نامه های دکتری به زودی (تا اواخر فروردین سال جاری) با شیوه جدید حمایتی در سایت ستاد توسعه زیست فناوری قرار داده خواهد شد.
درمان تومورهای چشمی و مغزی 55 بیمار با روش رادیوتراپی داخلی
تومور مغزی رشد یک توده غیرطبیعی در مغز است و سرطان چشم تومورهای مربوط به چشم و قسمتهای مرتبط با آن را شامل میشود. چنانچه این بیماریها به موقع تشخیص داده شوند، نتایج درمان امیدوارکننده است؛ در غیر این صورت تومور به سایر اندامها سرایت میکند.
استفاده از گیاهان برای کاهش بیماری سندروم ساختمان
گیاهانی که در خانه قرار داده میشوند فقط برای زیبا شدن خانه نیستند، بلکه هوای داخل خانه را هم تصفیه میکنند و از طریق فیلتر کردن آلایندههای هوا، کیفیت هوای داخل ساختمان را به طور چشمگیری بهبود میبخشند و فضای زندگی را از آلودگی ها پاک میکنند. این خواص میتواند تضمین کننده یک خواب سالم نیز باشند.
جوهر زیستی با توانایی چاپ بافتهای زنده
محققان دانشگاه بریستول با ساخت یک نوع جوهر زیستی موفق به چاپ اندام و بافتهای زنده انسانی شدند و بر این باورند که این جوهر زیستی جدید میتواند بافتهایی را چاپ کند که با سلولهای بدن سازگار بوده و قابلیت پیوند با بافتهای زنده بدن فرد را دارد.
آجیل می تواند رشد سلول¬های سرطانی را مهار کند
خبر خوبی از متخصصان تغذیه منتشر شده است. آخرین تحقیقات متخصصین علوم تغذیه در دانشگاه فردریک شیلر آلمان نشان می¬دهد که مصرف آجیل می¬تواند رشد سلول¬های سرطانی را مهار کند.
ابداع یک محیط کشت جدید برای کشت بهینه جلبک
دانشمندان از مدت¬ها قبل به پتانسیل ریز جلبک¬ها برای کمک به تولید سوخت زیستی و دیگر مواد شیمیایی با ارزش پی برده بودند. با این حال، دشواری و هزینه¬های قابل توجه کشت ریز جلبک¬ها در برخی از روش¬ها مانع توسعه بیشتر این فن آوری گردید. از این رو محققان همواره به دنبال توسعه یک تکنولوژی جدید برای کشت و برداشت کارآمد از ریز جلبک هستند.
ژنوم گیاه کینوا راه حلی مناسب برای امنیت غذایی است
خاویار گیاهی یا کینوا، گیاهی است که به علت مصرف خوراکی دانه معروف است. این گیاه جزو غلات نیست اما دارای خواصی مشابه و حتی بیشتر است. علاوه بر دانه، از برگ گیاه¬های جوان به عنوان سبزی تازه و یا به صورت پخته استفاده می¬گردد. به علت خواص فوقالعاده¬ی دانههای این گیاه به آن «مادر همهی دانههای خوراکی» میگویند.
هر ویال داروی بیوتکنولوژی معادل 200 بشکه نفت ارزآوری دارد
با توجه به اینکه اقتصاد کشور در مسیر تبدیل شدن به اقتصاد دانشبنیان قرار دارد، معاون علمی و فناوری رئیسجمهور معتقد است که توسل به نیروی انسانی و کارآفرینی میتواند راهکار اصلی برای دستیابی هرچه سریعتر به این هدف باشد.
اولین کنگره بین المللی پزشکی شخصی ایران در مرکز همایشهای بین المللی رازی برگزار شد
اولین کنگره بین المللی پزشکی شخصی ایران به کوشش پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، دانشگاه علوم پزشکی ایران و مرکز همکاریهای فناوری و نوآوریهای ریاست جمهوری به مدت سه روز در تاریخ 7 لغایت 9 اسفندماه 95 در مرکز همایشهای بین المللی رازی تهران برگزار گردید.
ساخت نانو ذرات با کاربردهای متنوع در پزشکی و زیستفناوری
محققان پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک موفق به ساخت انواع نانوذرات شدند که در فرمولاسیون مواد دارویی همچون آنتیبیوتیکها، تثبیت آنزیمهای صنعتی به منظور بهبود عملکرد آنها، تولید زیست سوخت و ساخت نانوکامپوزیتهای جدید برای کشت و تمایز سلولهای بنیادی و تشخیص و درمان بیماریها کاربرد دارد.