انعقاد تفاهمنامه همکاری بین ستاد توسعه زیستفناوری و سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی با هدف رسوخ زیستفناوری در شهرکهای و نواحی صنعتی و خوشهها
تفاهمنامه همکاری بین ستاد توسعه زیستفناوری با سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی در تاریخ 1395/12/7 به امضاء رسید.
نشست تخصصی داروهای زیست فناوری
بیوتکنولوژی علم نوینی است که در قرن حاضر رشد چشمگیر آن موجب گردیده تا این دانش در بسیاری از ابعاد زندگی بشرهمچون داروسازی، علوم غذایی، پزشکی و کشاورزی نقش مهمی را بازی کند.
زیستفناوری یک حوزه ثروتآفرین و اشتغالزا است
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی گفت: اگر به حوزه زیست فناوری توجه ویژه ای صورت گیرد این حوزه می تواند برای کشور ثروتآفرینی و اشتغالزایی کند.
استانداردهای ملی زیست مهارگرها تدوین میشود
مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی در این زمینه گفت: با توجه به اهمیت زیست مهارگرها، استانداردهای ملی در این حوزه تدوین می شود.
بر اساس نقشه راه زیستفناوری کشاورزی ایران؛
بازاریابی ملی و بینالمللی برای محصولات زیستفناوری کشاورزی صورت میگیرد
پروژه تدوین نقشه راه زیست فناوری کشاورزی ایران با هدف دستیابی به اهداف مطروحه در برنامه های توسعه ای کشور و رسیدن به 3 درصد بازار جهانی مطابق قراردادی با ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برون سپاری شده است.
دوره آموزشی با موضوع CleanRoom Testing and Classification for ISO and GMP Training Course
بدینوسیله به استحضار میرساند دوره آموزشی دو روزه با موضوع CleanRoom Testing and Classification for ISO and GMP Training Course با حضور اساتید موسسهPolipanel در تاریخ های 3 و4 اسفند ماه 95 در هتل المپیک تهران به میزبانی انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات بیوتکنولوژی پزشکی ایران برگزار میگردد.
نشست تخصصی مرور جنبه های فنی، ایمنی زیستی و اقتصادی محصولات مهندسی ژنتیک گیاهی
در طی این نشست که با حضور مدیران، معاونان، اساتید دانشگاه و دانشجویان و با همکاری ستاد توسعه زیست فناوری کشور در استان کرمان برگزار گردید، سخنرانان به بیان موضوعاتی چون جنبههای فنی، ارزش اقتصادی، پتانسیل و همچنین نیازهای کشور در این زمینه پرداختند.
ظرفیت ها و دست آوردهای مرکز تولید واکسن و فرآورده های دارویی انستیتو پاستور
مرکز تولید واکسن و فرآوردههای دارویی و تشخیصی واقع در مجتمع تحقیقات و تولید انستیتو پاستور که در بهمن ماه سال جاری به بهره برداری رسیده است، با در اختیار داشتن حدود ۴۰ شرکت دانش بنیان و بیش از ۱۴۸ نفر نیروی متخصص و تحصیل کرده در حال تبدیل شدن به یکی از قطب های اصلی تولید واکسن و فرآورده های دارویی در کشور است.
راه اندازی سامانه تجاری سازی انستیتو پاستور ایران
انستیتو پاستور ایران به عنوان یکی از معدود مراکز آموزشی نسل چهارم در کشور چند سالی است که از طریق جذب دانشجویان نخبه و مستعد کشور در مقطع تحصیلی دکتری گامهای موثری را در راستای تربیت و تامین نیروی انسانی متخصص در حوزه زیست فناوری کشوربرداشته است.
افتتاح مرکز تولید واکسن و فرآورده های دارویی در انستیتو پاستور
صبح روز سه شنبه ۱۹ بهمن ماه و همزمان با هفتمین روز از ایام الله دهه مبارک فجر و طی مراسمی با حضور وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی زیرساختهای تولید واکسن و فرآوردههای دارویی و تشخیصی در انستیتو پاستور ایران افتتاح شد.