همایش افتتاحیه شبکه ی محصولات سالم در ساختمان معاونت علمی نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.
دکتر مصطفی قانعی در این همایشبا اشاره به ساختار این ستاد در معاونت علمی، افزود: سند این ستاد، به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده و سند راهبردی دیگر این ستاد در نقشه جامع علمی کشور مراحل بازنگری را طی میکند.
نشست B2B حوزه سلامت و پزشکی در برلین آلمان
مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار میکند: حمایت از حضور شرکتهای دانشبنیان در نشست B2B حوزه سلامت و پزشکی در برلین آلمان (20 و 21 تیرماه) همراه با بازدید از مراکز علمی- تجاری و آشنایی با مرکز همکاریهای تجاری ایران و اروپا
یک مدل ریاضی دقیق برای پیشبینی عملکرد سلولهای سوختی میکروبی
در مقالهای که توسط محققین کشورمان در نشریه معتبر و بینالمللیBioelectrochemistry منتشر شده است، یک مدل ریاضی جدید و کارا برای بررسی و پیشبینی کارکرد بیوالکتروشیمیایی سلولهای سوختی میکروبی سایز کوچک، با استفاده از پارامترهای میکروبی معرفی شده است.
تولید کیت های تشخیصی سریع
دکتر محمد جواد رسایی متولد 1329-تهران، مجری این طرح، در سال 1369 در دانشگاه تربیت مدرس به عنوان عضو هیئت علمی در گروه بیوشیمی بالینی و سپس در گروه بیوتکنولوژی پزشکی آغاز به کار کرده اند.
نقش سلولهای ILC در التهاب، آلرژی و اختلالات خودایمنی
در طول سالهای گذشته، انواع سلولهای لنفوئید درونی یا بهاختصار ILC معرفی شدهاند که نقش مهمی در تنظیم و تعدیل التهابات درونی بدن دارند.
چگونه فناوریBlockchain میتواند به گسترش علم کمک کند؟
پس از معرفی سیستم بلاکچین در سال ۲۰۰۸ و ایجاد نخستین ارز بر پایه دیجیتالیا بیتکوین، این ارز پیشرفت زیادی داشته است به طوری که پیشبینی میشود در سال ۲۰۲۵، ده درصد تولید ناخالص داخلی جهان بر روی تکنولوژی زنجیره بلوکی ذخیره خواهد شد.
جذب ۸۹ میلیونیورو برای سرمایهگذاری در بیوتکنولوژی پزشکی
در بسیاری از کشورهای توسعه یافته نوع خاصی از شرکتهای سرمایه گذاری وجود دارند که به آنها venture capital گفته میشود. این شرکتها معمولاً با سرمایهگذاری روی استارتاپها یا کسب و کارهای جدید در آنها سهیم میشوند و سپس با فروش شرکت یا با عرضهی عمومی سهام در بازار بورس به سوددهی میرسند.
حیات دوباره در انتظار خاکهای آلوده به آلودگیهای نفتی
یکی از مشکلات اساسی در کشورهای نفت خیز، آلودگیهای ناشی از لکههای نفتی است
آنزیم های جدید،ارمغان دهکده های میکروبی برای تولید سوخت زیستی
باکتریها، این موجودات دوست داشتنی ریز، قادرند تا در شرایط مختلف رفتارهای متفاوتی از خود نشان دهند. پارادایم فکری حاضر در زیست فناوری، کشت خالص میکروارگانیسم هاست
شبیهسازی و کمک گرفتن از گیاهان برای پاکسازی لکه های نفتی از آب
سالیان درازی است که پژوهشگران و دانشمندان با الهام گرفتن از طبیعت برای بسیاری از مشکلات راهحلهای نوین ابداع میکنند، حتی برای فاجعهای انسانساز، همچون لکههای نفتی که ابعاد و پیامدهای محیطزیستی و اقتصادی زیادی دارد، نیز راهحلهایی مدنظر است