مسیر ۱۵ ساله دنیا برای رسیدن به "واکسیناسیون فراگیر" کووید-۱۹
استاد تمام دپارتمان ژنتیک پزشکی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری با اشاره به دکترین جهانی برای عبور از واکسیناسیون برای گروههای خاص تا واکسیناسیون فراگیر برای بیماری کووید-۱۹، گفت: بر اساس این راهبرد زمان ۱۰ تا ۱۵ ساله نیاز است تا دنیا به سمت واکسیناسیون فراگیر رود؛ از این رو بهتر است در شرایط فعلی برنامههای کشوری و زندگی را بر اساس واقعیت موجود استوار کنیم و همچنان به بهداشت فردی توجه شود.
ورود ۲ تا ۳ واکسن ایرانی کرونا به کارآزمایی بالینی تا آخر بهمن
رئیس کمیته علمی مقابله با کرونا گفت: پیش بینی می شود که تا ۳ هفته آینده، ۲ یا ۳ شرکتی که در زمینه تولید واکسن کرونا فعالیت می کردند، کارآزمایی بالینی خود را آغاز کنند.
برای نیم درصد جمعیت جهان واکسن کرونا تولید شده است
معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه تاکنون در جهان ۴۳ میلیون دوز واکسن کرونا تولید شده است، گفت: با توجه به جمعیت بیش از ۷ میلیارد نفری در جهان این واکسن ها نیم درصد جمعیت جهان را شامل می شود.
رئیس کمیته علمی مقابله با کرونا مطرح کرد؛
تولید ۲۵.۵میلیون دوز واکسن کرونا توسط شرکتهای ایرانی
رئیس کمیته علمی مقابله با کرونا گفت:جمهوری اسلامی ایران برنامه تولید ۲۵.۵ میلیون دوز واکسن کرونا توسط شرکتهای خود را در دست اجرا دارد.
همه چشم به راه واکسن کرونا
واکسیناسیون کرونا در برخی کشورها آغاز شده و تلاشهای دولت نیز برای تهیه واکسن کرونا تا کنون از سه مسیر در جریان است و همه چشم به راه به نتیجه رسیدن و تزریق این واکسن هستند.
اولویتهای تزریق واکسن کرونا تشریح شد
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری اولویتهای تزریق واکسن کرونا را تشریح کرد.
شتابدهنده بندا لب وبینار «زیست کارآفرینی» را برگزار میکند:
این وبینار به منظور تبیین مفهوم «زیست کارآفرینی» با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی، ستاد زیستفناوری و مرکز رشد پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیستفناوری در بهمن ماه سال جاری برگزار میگردد.
ستاد زیست فناوری:
صرفه جویی۱۰۰ میلیارد تومانی با تولید ۹۰ محصول سلامت محور
ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری با حمایت از تولید ۹۰ محصول سلامتمحور، ۱۰۵ میلیارد تومان پول را به خزانهداری کشور بازگرداند.
مروری بر نتایج یک پژوهش؛
قارچی که میتواند برای ساخت آنتیبیوتیکها استفاده شود
پژوهشگران با انجام یک مطالعه دریافتند که قارچ «اینوکوتیس لویس»، خاصیت ضد باکتری و آنتیاکسیدانی دارد. این نتایج میتواند در آینده زمینه را برای ساخت آنتیبیوتیکها و آنتیاکسیدانهای جدید با استفاده از قارچهای بومی، فراهم کند.
اجرای طرحهای دانش بنیان در زمینه خوراک دام
مسئول پروژههای کشاورزی ستاد زیست فناوری معاونت علمی گفت: کشور ما سالانه میلیاردها دلار در زمینه واردات خوراک دام هزینه می کند در حالیکه می توان با اجرای طرحهای دانش بنیان از این هزینه کاست.