نشست مشترک ستاد توسعه زیست فناوری و کمیته پژوهش شورای گسترش وزارت علوم تحقیقات و فناوری در طرح تقسیم کار ملی زیست فناوری
نشست مشترک گروه پژوهش، ستاد توسعه زیست فناوری و کمیته پژوهش شورای گسترش وزارت علوم تحقیقات و فناوری صبح روز چهارشنبه مورخ 02/04/1400 با حضور دبیر محترم کمیته؛ دکتر شریفی، رئیس گروه پژوهش ستاد؛ دکتر سعادت و کارشناسان گروه؛ مهندس هدایتی و مهندس صفردوست در ستاد توسعه زیست فناوری تشکیل شد.
در قالب یک پژوهش بررسی شد
ناگتهای مرغی که به باکتریهای مقاوم آلودهاند
نتایج یک مطالعه نشان داد که ۴۲ درصد از نمونههای ناگتهای مرغ بررسیشده، به باکتری "استافیلو کوکوس اورئوس" آلوده بودند.
جلسه مشترک ارتقای سامانه تقسیم کار ملی
جلسه همفکری ارتقای سامانه تقسیم کار ملی زیست فناوری در روز دوشنبه مورخ 31 خرداد 1399 با حضور رئیس گروه پژوهش و مسئول طرح تقسیم کارملی زیست فناوری و مسئول امور حمایتهای گروه پژوهش و ناظر طرح برگزار گردید.
مهار کروناویروس با کمک باکتری روده
پژوهشگران کره جنوبی در بررسی جدید خود دریافتهاند که شاید نوع خاصی از باکتری روده بتواند به مهار کروناویروس کمک کند.
یک تحقیق جدید مدعی شد؛
کرونا ماده خاکستری مغز را کاهش میدهد
تحقیقی جدید نشان میدهد ابتلا به کووید۱۹ سلولهای خاکستری مغز را کاهش میدهد و در درازمدت ریسک ابتلا به فراموشی را بیشتر میکند.
درخواست برای ارائه پیشنهاد
طرح تولید اقتصادی تخم مرغ بومی و گوشت مرغ بومی در مناطق روستایی
تهیه شده توسط گروه: کارگروه زیست بانک و ذخایر ژنتیکی
هجدهمین دوره آموزش تخصصی کشت بافت گیاهی برگزار می شود
فرم ثبت نام و پیش ثبت نام را دانلود نمایید
محققان میگویند:
فایده جلبک دریایی قرمز در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
جلبک های دریایی قرمز از هزاران سال پیش در رژیم های غذایی جوامع آسیایی رایج بوده اند. در یک مطالعه جدید محققان نشان داده اند که چگونه این جلبک ها برای سلامت مفید هستند.
تولید کیتهای ایرانساخت برای آزمایشهای سلولی و مولکولی
یکی از نیازهای اصلی پژوهشهای کاربردی سلولی و مولکولی، خدمات آزمایشگاهی دقیق و کیتهای تشخیصی است که توسط فعالان فناور داخلی ارائه میشود.
تولید واکسنهای داخلی کرونا تا مهرماه
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری با بیان اینکه در صورت عدم تامین دوز دوم واکسن کرونا از واکسنهای داخلی با پلتفرم مشابه خارجی تزریق خواهد شد، گفت: برای دوز دوم واکسن سینوفارم که مبتنی بر پلتفرم ویروس غیر فعال است، میتوان از واکسن برکت و برای واکسنهای "آسترازنیکا" و "اسپوتنیک" نیز از واکسن تولید شده در انستیتو پاستور تزریق کرد و مشکلی ایجاد نخواهد کرد.