ایجاد نخستین جنین کامل موش از سلولهای بنیادی
دانشمندان موفق شدند یک جنین کامل موش با یک قلب تپنده را از سلولهای بنیادی در آزمایشگاه ایجاد کنند.
گزارش سری دوم رویداد ایران هلند
ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با همکاری سفارت ایران در کشور هلند و وزارت جهاد کشاورزی سلسله رویدادهای بین المللی حوزه کشاورزی ایران – هلند را در راستای توسعه فناورانه حوزه باغبانی با تلاش وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در کشور هلند با مشارکت شرکت های هلندی برگزار می نماید.
گزارش سری اول رویداد ایران هلند
رویداد بین المللی باغبانی و دستاوردهای جدید ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با همکاری وزارت جهاد کشاورزی سلسله رویدادهای بین المللی حوزه کشاورزی ایران – هلند را در راستای توسعه فناورانه حوزه باغبانی با تلاش وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در کشور هلند برگزار می نماید.
رفع عفونت گوش کودکان در ۱۵ دقیقه با تزریق پلاسما
محققان دانشگاه ایلینویز دستگاهی ساختهاند که با تزریق پلاسما به مجاری گوش میتواند عفونتهای مجاری داخلی آن را به خصوص در کودکان برطرف کند.
رویداد ملی «نوآوری, فناوری و کارآفرینی حوزه شتر »
مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی یزد و موسسه تحقیقات علوم دامی کشور با همکاری دفتر امور فناوری سازمان تحقیقات, آموزش و ترویج کشاورزی و ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار می کند
اولویتهای حمایتی مرحله اول ستاد در سال 1400 اعلام شد.
این ستاد با هدف شناسایی بهتر و جهتدهی توانمندیهای داخلی در راستای رفع نیازهای فناورانه صنایع و همچنین توسعه فناوریهای نوین، این فراخوان را منتشر نموده است. اولویت بررسی و حمایت (در صورت تصویب) با افراد واجد شرایط است که تا تاریخ 22 مردادماه سال جاری، در این فراخوان مشارکت نمایند. درخواستهای واصله پس از تاریخ مذکور، در صورت تامین منابع و اخذ مجوزهای لازم، در روال بررسی قرار خواهند گرفت.
تقویت گیاهان در برابر تغییرات اقلیمی با فناوری اصلاح ژن کریسپر!
پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود، فناوری اصلاح ژن کریسپر را در گیاهان به کار گرفتند تا آنها را در برابر تغییرات اقلیمی مقاوم کنند.
یک بررسی علمی نشان داد؛
ویروس کرونا ۲۰ هزار سال قبل هم به جان بشر افتاده بود
نتیجه یک بررسی علمی جدید که در نشریه کورنت بیولوژی چاپ شده نشان میدهد حدود ۲۰ هزار سال قبل ویروس کرونا در شرق آسیا به طور گسترده شایع شده بود.
کنترل باکتری روده با کمک یک رژیم غذایی کم کالری
پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود دریافتند که یک رژیم غذایی کم کالری میتواند جمعیت میکروبی روده را تغییر دهد.