حمایت ستاد توسعه زیست فناوری از مقالات زیست فناوری
ستاد توسعه زیست فناوری به منظور تشویق پژوهشگران در حوزه زیست فناوری از کلیه مقالات زیست فناوری نمایه شده ISI که از تاریخ 11/10/1394 چاپ شده و در ¼ صدر مقالات بیوتکنولوژی قرار دارند (Q1) حمایت می کند.
ارزیابی ایمنی محصولات غذایی در مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذا
برنامه راهبردی "ارزیابی ایمنی محصولات غذایی سه گانه (سنتی، ارگانیک و تراریخته)" به عنوان خط مشی پژوهشی به تصویب مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذای این دانشگاه رسید.
چهارمین کنگره فناوری های نوین آزمایشگاهی
چهارمین کنگره فناوری های نوین آزمایشگاهی در تاریخ 5 لغایت 7 آبان ماه سال جاری در سالن همایش های بین المللی رازی برگزار می شود.
هجدهمین جشنواره جوان خوارزمی
متقاضیان شرکت در جشنواره جوان خوارزمی از طریق پایگاه اطلاع رسانی جشنوارهwww.khwarizmi.ir و پايگاه اطلاع رساني جشنواره جوان خوارزمي http://www.irost.org/young در قسمت سامانه جامع جشنوارههاي خوارزمي نسبت به ثبت نام و ارائه مشخصات فردی اقدام نمایند.
سهم ایران در افق 1404 در صنعت تخمیری باید به 9درصد برسد
سهم ایران در افق 1404 در صنعت تخمیری باید به 9درصد برسد
دبیر کارگروه صنایع تخمیری ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: سهم ایران در افق 1404 در صنعت تخمیری باید به 9 درصد برسد که راه طولانی در پیش داریم.
دبیر کمیته زیست پالایی آب و خاک ستاد توسعه زیست فناوری:
توسعه تولید بیوگاز از مازاد تصفیه خانه های شهری در کشور مورد نیاز است
دبیر کمیته زیست پالایی آب و خاک ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی گفت: توسعه تولید بیوگاز از مازاد تصفیه خانه های شهری در کشور با توجه به منافعی که دارد مورد نیاز است.
طب بازساختی؛ انقلاب چهارم طب
حوزه طب بازساختي به عنوان انقلاب چهارم طب دريچه جديدي را در درمان بيماري ها گشوده است، این تعریف یکی از تعاریف خوب و اثرگزار از طب بازساختی و تاثیرات این طب در روند رو به رشد پزشکی است طبی که با کشفیات تازه به دنبال درمان بیماری هایی است که شاید تا پیش از آن جزء بیماری های صعب العلاج بودند.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری:
دستورالعمل های ملی برای تبادل ذخایر ژنتیکی تهیه شد
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی از تهیه دستورالعمل های ملی مورد نیاز برای تبادل ذخایر ژنتیکی براساس قوانین موجود ملی وبین المللی خبر داد.
توسعه مهندسی ژنتیک ضرورتی انکارناپذیر برای توسعه علوم پایه
مهندسی ژنتیک را میتوان به طور کلی شامل تکنیکهایی دانست که باعث بروز یک صفت خاص در یک جاندار میشود و یا منجر به تولید یک محصول به شیوهای غیر از شیوه طبیعی می شود، جداسازی، خالص سازی، وارد کردن و تظاهر یک ژن خاص در یک میزبان از جمله این تکنیکها هستند.
معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
برنامه کشوری تربیت زیست پژوهشگر شبکه های تحقیقاتی علوم پزشکی
شبکه های تحقیقاتی علوم پزشکی وزارت بهداشت در نظر دارند از تاریخ 14 لغایت 31 شهریور ماه 95 برنامه کشوری تربیت زیست پژوهشگر شبکه های تحقیقاتی علوم پزشکی وزارت بهداشت" را برگزار نمایند