مدیر گروه پژوهش، زیرساخت و توسعه فناوری ستاد توسعه زیست فناوری :
نمایشگاه دستاوردهای زیستفناوری برای ارائه پیشرفتهای این حوزه به مسوولین برنامه و بودجه برگزار شد
مدیر گروه پژوهشی ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی گفت: نمایشگاه دستاوردهای زیست فناوری با هدف ارائه پیشرفت های این حوزه به مسوولین برنامه و بودجه برگزار شده است.
مدیر گروه پژوهشی ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی گفت: نمایشگاه دستاوردهای زیست فناوری با هدف ارائه پیشرفت های این حوزه به مسوولین برنامه و بودجه برگزار شده است.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بهزاد قره یاضی، در افتتاحیه نمایشگاه ارائه دستاوردهای ستاد زیست فناوری و نانوتکنولوژی معاونت علمی در سازمان مدیریت و برنامه ریزی بیان کرد: دستاوردهای ستاد توسعه زیست فناوری و ستاد توسعه فناوری نانوی معاونت علمی در نمایشگاهی مشترک در سازمان مدیریت و برنامه ریزی با هدف ارائه آخرین یافته ها و اقدامات پژوهشی معاونت در این دو حوزه ارائه می شود.
وی افزود: این نمایشگاه برای مدیران و مسوولان مدیریتی و بودجه برگزار می شود و تلاش شده دستاوردهای این دو حوزه و اقدامات موثری که در این زمینه انجام شده است به آنها ارائه شود.
به گفته قره یاضی، در دو حوزه مذکور اقدامات و پیشرفت های خوبی در کشور وجود دارد و جایگاه ایران در این زمینه ها مناسب است.
وی تصریح کرد: ایران در حوزه زیست فناوری سبقه 60 ساله دارد و دستاوردهای خوبی نیز در این حوزه داشته است و در حوزه نانو که یک علم جدید و نو است نیز به پیشرفت های خوبی رسیده و جایگاه مناسبی را در دنیا به خود اختصاص داده است.
قره یاضی اظهار کرد: این نمایشگاه از روز شنبه 30 مردادماه تا چهارشنبه سوم شهریورماه در سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور برپا است تا مدیران برنامه و بودجه کشور از دستاوردهای حوزه نانو و بیوی معاونت علمی بازدید کنند.
علم و دانش در کشور باید همگانی شود
در ادامه این مراسم، محمدرضا واعظ مهدوی، معاون توسعه امور علمی و فرهنگی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور نیز گفت: مهم ترین وظیفه دست اندرکاران حوزه علم و فناوری باید این باشد که علم و دانش را در کشور همگانی و مردمی کرده و طیف وسیعی از جامعه را درگیر علم کنند.
وی افزود: باید کاری کنیم که تصمیمات کشور بر اساس علم باشد نه بر مبنای رانت، احساس و سلیقه، به همین دلیل باید تلاش کنیم از فکر اندیشمندان در تصمیم گیریهای کلان کشور استفاده کنیم.
به گفته واعظ مهدوی، در جامعه ای که استاد و دانشجو ارزش پیدا کنند و بین دانا و نادان تفاوت قایل شود علم محور خواهد شد و علم و فناوری در این جامعه تولید خواهد شد.
وی با اشاره به هدف برگزاری این نمایشگاه در سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، گفت: این نمایشگاه با هدف نشان دادن اهمیت و جایگاه والای کار علمی و تحقیقاتی برگزار شده است و مسوولان برنامه و بودجه را به سمت توجه بیشتر به حوزه های علمی سوق دهیم.
ارسال به دوستان