استانداردهای ملی زیست مهارگرها تدوین می‌شود

مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی در این زمینه گفت: با توجه به اهمیت زیست مهارگرها، استانداردهای ملی در این حوزه تدوین می شود.

 مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی در این زمینه گفت: با توجه به اهمیت زیست مهارگرها، استانداردهای ملی در این حوزه تدوین می شود.

به گزارش مرکز روابط عمومی واطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری قانعی افزود: در این راستا رایزنی‌های لازم برای تدوین 7 استاندارد ملی در حوزه زیست مهارگرها با سازمان ملی استاندارد انجام شده است و پیش‌نویس این استانداردها نیز تهیه شده و در سازمان ملی استاندارد در حال بررسی است.

به گفته قانعی، در حالت عادی برای دفع آفات میوه ها و محصولات گیاهی از سموم شیمیایی استفاده می کنند؛ اما با استفاده از فناوری زیستی برای مهار این آفات از یک روش بیولوژیک استفاده می شود که این روش هیچ گونه خطرات زیستی و مخاطرات سلامتی ندارد

وی با اشاره به تدوین مصوبه قابل طرح در هیات دولت در حوزه نقش زیست‌فناوری در محیط زیست گفت: در این زمینه سه مصوبه مجزا در زمینه‌های آلودگی هوا، آلودگی آب و خاک و به‌کارگیری سوخت زیستی جهت تدوین در دستور کار قرار گرفت که تاکنون مطالعات اولیه و مطالعات تطبیقی و تحلیل‌ اطلاعات انجام شده است.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی اظهار کرد: اینها چند نمونه از استانداردهایی است که در حوزه زیست فناوری پیگیری شده است و موارد زیاد مشابهی در این زمینه وجود دارد.

قانعی بیان کرد: تدوین این استانداردها تاثیر مثبتی بر روند رو به رشد حوزه زیست فناوری در کشور خواهد داشت. در حالت عادی برای دفع آفات میوه ها و محصولات گیاهی از سموم شیمیایی استفاده می کنند؛ اما با استفاده از فناوری زیستی برای مهار این آفات از یک روش بیولوژیک استفاده می شود که این روش هیچ گونه خطرات زیستی و مخاطرات سلامتی ندارد و در واقع مالچ های بیولوژی از باکتری های طبیعی خاک شناسایی و جداسازی شده اند و هیچ گونه مشکلات زیست محیطی را به همراه نخواهد داشت.

 

 

کلمات کلیدی

تصاویر

 ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان
//isti.ir/ZtHc