درخواست برای ارائه پیشنهاد. (RFP) طرح: مدل سازی، طراحی و ایجاد پایلوت های پژوهشی با هدف ایده پردازی، ایده پروری، توسعه و بکارگیری فناوری های زیستی در تولید فراورده های زیستی با ارزش از پسماندهای جامد شهری و کشاورزی
تهیه شده توسط گروه/ کارگروه: بیوتکنولوژی محیط زیست ستاد توسعه زیست فناوری آخرین مهلت ارائه پیشنهاد طرح: پایان سال 1397
درخواست برای ارائه پیشنهاد. (RFP) طرح: مدل سازی،طراحی و ایجاد پایلوت پژوهشی با هدف ایده پردازی ،ایده پروری، توسعه و بکارگیری فناوریهای زیستی در تثبیت کانونهای بحرانی تولید گرد و غبار
تهیه شده توسط گروه/ کارگروه: محیط زیست آخرین مهلت ارائه پیشنهاد طرح: پایان سال 1397
درخواست برای ارائه پیشنهاد. (RFP) طرح: مدل سازی،طراحی و ایجاد پایلوت پژوهشی با هدف ایده پردازی ،ایده پروری، توسعه و بکارگیری فناوریهای زیستی در پروژه های تحقیقاتی کنترل زوال جنگل های زاگرس
تهیه شده توسط گروه/ کارگروه: محیط زیست آخرین مهلت ارائه پیشنهاد طرح: پایان سال 1397
ماهنامه ترویجی ستاد توسعه زیست فناوری
شماره دوم ماهنامه زیست فناوری ایران منتشر شد + دانلود
ماهنامه زیست فناوری ایران در شماره دوم به بررسی بیوتکنولوژی قهوه ای به عنوان راهکاری برای بیابان زدایی و استفاده از آب های غیرمتعارف می پردازد.
کارخانه نوآوری آزادی میزبان معاون علمی رئیس جمهور
شتابدهنده سلامت کارا، اولین شتابدهنده سلامت الکترونیک کشور
معاون علمی و فناوری ریسجمهور از «کارا» نخستین شتابدهنده نوآوری در حوزه سلامت الکترونیک واقع در کارخانه نوآوری آزادی بازدید کرد.
به همت ستاد توسعه زیست فناوری
معرفی برترین پژوهشگران زیست فناوری+آیین نامه و فرم ثبت نام
ستاد توسعه زیست فناوری، در نظر دارد در مراسمی به معرفی پژوهشگران و رونمایی از جدیدترین دستاوردهای صنعتی و پژوهشی این حوزه بپردازد.
اولین ایستگاه نوآوری بخش خصوصی کشور
افتتاح ایستگاه نوآوری شریف با حضور سورنا ستاری
به گزارش روابط عمومی ستاد توسعه زیست فناوری سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییسجمهوری در مراسم افتتاح فاز نخست از احداث اولین کارخانه نوآوری بخش خصوصی (نوآوری شریف)،تبدیل تهران به یک شهر نوآور را از اولویتهای معاونت علمی و فناوری عنوان کرد.
تعامل و مشارکت با شرکت های دانش بنیان
نشست تعیین راهکارهای فنی و قانونی حمایت از شرکت های دانش بنیان فعال در بخش دریا
این نشست با حضور دکتر محمد پور کاظمی رییس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور و مدیر کارگروه زیست فناوری دریا و معاونین محترم موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور برگزار گردید.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری تاکید کرد:
ضرورت تهیه نقشه راه متکی بر علم و فناوری در حوزه مواد غذایی
"...فارغ از بحث محصولات تراریخته اگر کشوری در حوزه مواد غذایی وابستگی داشته باشد، به طور حتم برای قطع این وابستگی و رفع نیازهای داخلی بایستی دارای سناریو و نقشه راه متکی بر علم و فناوری باشد."
در حاشیه کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران
برگزاری پنل میکروبیوتا در دانشگاه تهران
پنل میکروبیوتا با حضور دکتر مصطفی قانعی، دبیر ستاد توسعه زیست فناوری و جمعی از محققین و اساتید میکروبیولوژی در حاشیه نوزدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی برگزار شد.