حال جنگلهای بلوط با کمک فناوریهای زیستی خوب میشود
یکی از راهکارهایی که می تواند جان طبیعت بکر مناطق غربی و جنوب غربی کشور را نجات دهد، استفاده از روشهای مولکولی و زیستفناوری و عوامل کمککننده به احیای درختان بلوط است.
با همکاری قطب زیست فناوری کشوری
دومین رویداد دانش آموزی زیست فناوری شهر تهران
صدرامهر اولین موسسه تخصصی علوم و فناوری های زیستی دانش آموزی برگزار می کند
ویژه دانش آموزان علاقه مند رشته تجربی و زیست شناسی
مدرسه تابستانی متخصصان فردا
نخستین مدرسه جامع علوم زیستی و پزشکی با عنوان متخصصان فردا شامل برنامه های کارگاهی ، تخصصی ، علمی و تفریحی برای دانش آموزان مقطع متوسطه 1 و 2 طراحی گردیده است .
سمینار آشنایی با زیست بوم کسب و کار و کارآفرینی در بیوتکنولوژی برگزار گردید
این سمینار توسط شاخه دانشجویی انجمن بیوتکنولوژی ایران و با همکاری انجمن بیوتکنولوژی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و مرکز پژوهش های دانشگاه علوم پزشکی تهران در دانشکده داروسازی دانشگاه تهران برگزار گردید.
نشست تخصصی B2B شرکت های ایرانی در قرقیزستان
اعزام هیات تجاری به قرقیزستان در حوزه کشاورزی با حمایت مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری زمان: 20 تا 24 خردادماه 98
ایران یکی از 5 کشور برتر جهان در رشد کارآفرینی
پایش وضعیت شاخصهای علم، فناوری و نوآوری جمهوری اسلامی ایران نشان داد: ایران یکی از 5 کشور برتر جهان در رشد کارآفرینی است.
حذف نیتروژن و فسفر از فاضلابهای شهری با فناوریهای زیستی
ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، به دنبال توسعه و ترویج فناوریهای زیستی در کشور است، یکی از مهمترین کاربردهای فناوریهای زیستی، پاکسازی فاضلابهای شهری از نیتروژن و فسفر است.
پژوهشکده صنایع معدنی دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار نمود
کارگاه دوروزه بهره گیری از زیست فناوری در صنایع معدنی
ر چارچوب توافقنامه ستاد زیست فناوری کشور و دانشگاه شهید باهنر کرمان و همکاری بین پژوهشکده صنایع معدنی دانشگاه و انستیتو فدرال علوم زمین و منابع طبیعی آلمان (Federal Institute for Geosciences and Natural Resources (BGR), Germany) آلمان دوره آموزشی تحت عنوان "بهره گیری از زیست فنآوری در صنایع معدنی(Biomining)" برای محققان جوان برگزار گردید
بازدید دبیر ستاد توسعه زیست فناوری از مراحل چند قلوزایی شرکت رهیافت دانش ایرانیان
دکتر قانعی ز مراحل چند قلوزایی شرکت رهیافت دانش ایرانیان بازدید کرد. این شرکت در سال ۱۳۹۰ به منظور انتقال یافته های طرح های تحقیقاتی افزایش چندقلوزایی و افزایش راندمان لاشه به گله های دامداران توسط محققین مجری طرح انتقال ژن چندقلوزایی در مرکز رشد فن آوری دانشگاه زنجان و با حمایت دانشگاه و سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان تاسیس گردید.
با راهاندازی شتابدهنده اکتوورکو با حمایت ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری:
تولید محصولات پیشرفته و فناور دارویی و غذایی شتاب گرفت
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری و معاون علمی و فناوری رییسجمهور در دومین بخش از سفر خود به استان البرز، با حضور در کارخانه پیشرفته داروسازی اکتوورکو از خطوط تولید و بخش های مختلف این مجموعه بزرگ دارویی دیدن کردند.