تولید شکل نوترکیب پروتئین های ویروس کرونا
محققان دانشگاه صنعتی اصفهان با بهره گیری از مهندسی ژنتیک و انتقال ژن از ویروس به باکتری، موفق به تولید گونه نوترکیب از پروتئین نوکلئوکپسید(N) و بخشی از پروتئین اسپایک (S) ویروس بیماری کووید۱۹(SARS-COV-۲) به منظور بهره برداری درکیت ها و آزمایش های تشخیصی این بیماری شدند.
ورود ۳ واکسن دانشبنیان ایرانی کرونا به فاز انسانی در دی ماه
رییس کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا گفت: سه واکسن ایرانی کرونای شرکتهای دانش بنیان قرار است تا پایان دی ماه مجوز ورود به فاز انسانی تولید واکسن را دریافت کنند.
فناوری واکسنهای ایرانی کرونا مشابه نمونه های خارجی
رئیس کمیته علمی مقابله با کرونا با بیان اینکه هفت شرکت ساخت چهار نوع واکسن کرونا را در پیش گرفتهاند، گفت: همان قولی که داده بودیم یعنی تا خرداد ۱۴۰۰ واکسنهای ایرانی قابل تزریق هستند.
صادرات ۶۰ درصدی محصولات زیستی ایران
با ایجاد ۲۳ شتابدهنده تاکنون ۶۰ درصد از محصولات زیستی تولید شده در ایران صادر شده است.
نرمافزاری برای کشف داروهای جدید طراحی شد
محققان کشور نرم افزاری در حوزه فناوری اطلاعات و انفورماتیک مرتبط با علوم پزشکی و داروسازی طراحی کردند.
رونمایی از ۳۰ استاندارد دارویی جدید تا پایان سال
دبیر ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از تدوین و رونمایی از ۳۰ استاندارد دارویی جدید تا پایان سال خبر داد.
پنجمین نشست تجاری مشترک ایران و اندونزی در حوزه سلامت
ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با همکاری كريدور توسعه صادرات و تبادل فناوري، با حضور مسئولین وزارت بهداشت کشور اندونزی اقدام به برگزاری وبینار با محوریت بررسی فرصتها و چالشهای همکاری علمی و تولیدی صنعت دارو میکند.
۵ پروژه زراعت و باغبانی برای ارتقای امنیت غذایی اجرا شد
۵ پروژه در حوزه زراعت و باغبانی با حمایت معاونت علمی و فناوری و با هدف تامین امنیت غذایی اجرایی شد.
جشنواره ملي اميركبير
"جشنواره ملی امیرکبیر" با محوریت حمایت از طرحها، پایاننامهها و رسالههای دانشجویی کاربردی کارفرما محور توسط جهاد دانشگاهی و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان البرز و با همکاری بنیاد نخبگان استان البرز، در دیماه سال جاری برگزار خواهد شد.
آمادگی دانش بنیانها برای تولید ماهانه ۵ میلیون کیت تشخیص سریع کرونا
روابط عمومی ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از آمادگی شرکتهای دانشبنیان برای تولید ماهانه ۳ تا ۵ میلیون کیت تشخیص سریع کرونا خبر داد.