وبینار کشوری با عنوان کاربرد سیستم بیولوژی در پیشبرد رویکرد p4 medicine
در تاریخ بیست و سوم آذرماه سال جاری وبینار کشوری با عنوان کاربرد سیستم بیولوژی در پیشبرد رویکرد p4 medicine در دانشکده فناوریهای نوین علوم پزشکی شهرکرد با همکاری و حمایت ستاد توسعه زیست فناوری و انجمن زیست شناسی سامانه ای برگزار گردید.
بیست و یکمین دوره آموزشی تخصصی کشت بافت گیاهی
دوره آموزشی چهار روزه (40 ساعت آموزش تئوری و عملی) وبینار در تاریخ 25 و 26 و دوره عملی در تاریخ 28 و 29 فروردین ماه 1401 برگزاری دوره همراه با رعایت حداکثری پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی می باشد.
آب از مسائل اولویتدار کشور است
علیمحمد لطیفی در بازدید از پکیج تصفیه فاضلاب زیستتوده گرانولی دانشگاه زنجان با اشاره به ظرفیتهای عملی کشور، اظهار کرد: مسائلی که در کشور با آنها مواجه هستیم، در مقابل ظرفیتهای علمی، انگشتشمار است ولی بسیاری از مسائل حل نشده نیز داریم و این حاکی از آن است که ما در زمینههای مختلف کماکان مشکل داریم.
کارگاه مجازی بین المللی نقش جلبکها در دنیای پیش رو
بانک ملی جلبک ایران برگزار می کند:
رویداد فناورانه در حوزه سنسور و بیوسنسور
فراخوان حمایت از ایده های خلاقانه، استارتاپ ها و محصولات نوآورانه در حوزه سنسور و بیوسنسور
رگولاتور محتاط است / نمیتوانیم در کشور داروی جدید ثبت کنیم
امیرحسین عبدالغفاری، مدیر عامل شرکت تولید واکسن و وحید خدامی، مدیر شرکت تولیدکننده واکسن ایرانی در برنامه «رستانو» به تهیهکنندگی حلیه صبورنژاد با موضوع چشمانداز اقتصاد زیستی کشور حضور یافتند. در این برنامه که توسط ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، در گروه دانش شبکه چهار سیما تهیه شده، به مقوله «تولید واکسن ایرانی» پرداخته شد.
کشاورزی ما دانشبنیان نشده است/ قابلیتهای دانشبنیانها برای بهبود روندها در وزارت جهاد کشاورزی
دکتر پژمان آزادی: کشاورزی ما دانشبنیان نشده است در حالی که قابلیتهای زیادی در دانشبنیانها برای بهبود روندها در وزارت جهاد کشاورزی وجود دارد.
نانو حباب ها در دستگاه های تشخیص پزشکی
محققان انستیتو نانو دانشگاه سیدنی و دانشکده شیمی این دانشگاه نشان داده اند که حباب های کوچک گاز – نانو حباب هایی با ارتفاع تنها 100 میلیاردم متر - در موقعیت های غیر منتظره بر روی سطوح شکل می گیرند و به این ترتیب راهی جدید برای کاهش نیروی کشش در دستگاه های مقیاس کوچک ارائه می کنند.
شرایط آزمایشگاهی برای ضدعفونی کردن ماسک های یکبار مصرف
مهندسان دانشگاه رایس از طریق آزمایش ها و مدلسازی های گسترده، به این نتیجه رسیدند که گرمایش مناسب، ویروسی را که باعث COVID-19 می شود، از یک ماسک جراحی استاندارد یکبار مصرف بدون تخریب خود ماسک، از بین می برد، اکنون علم این را ثابت می کند. تحقیقات نشان می دهد که ماسک ها را می توان قبل از تخریب چندین بار ضدعفونی کرد و دوباره استفاده کرد.
300 میلیون دلار خروجی دانش بنیان های زیست فناوری
معاون ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت:با کمتر از ۲ میلیون دلار حمایت از شتابدهندههای زیستی، ٣٠٠ میلیون دلار خروجی داشتهایم.