فراخوان حضور شرکت در رویدادهای کشور چین
فرصت طلایی معرفی خدمات، محصولات و ظرفیتهای سرمایهگذاری ایران به چین و صدها نهاد شرکتکننده از ۱۳۰ کشور جهان
بیست و سومین دوره آموزشی تخصصی کشت بافت گیاهی
دوره آموزشی چهار روزه (40 ساعت آموزش تئوری و عملی) وبینار در تاریخ 17 و 18 و دوره عملی در تاریخ 22 و 23 شهریور ماه 1401 برگزاری دوره همراه با رعایت حداکثری پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی میباشد.
پایاتئین، استارت آپ پیشگام در مسیر دستیابی به امنیت غذایی پایدار
استارت آپ پایاتئین با حمایت شتابدهنده دانش بنیان زیست فناوری بن دالب، با هدف اعطلای سطح امنیت غذایی، کاهش خروج ارز از کشور و ارزان سازی تولید فرآوردههای پروتئینی، با بهره مندی از متخصصان داخلی در حوزههای بیوتکنولوژی، صنایع غذایی و فیتوشیمی و موازی با دانش روز دنیا موفق به دستیابی به دانش فنی و تولید نیمه صنعتی 4 گروه ایزوله ی پروتئین گیاهی با درصد خلوص 90درصد شده است.
بازیافت CD به یک حسگر زیستی انعطافپذیر
تحقیقات جدید دانشگاه بینگهامتون دانشگاه ایالتی نیویورک آمریکا زندگی دومی را برای CD ها ارائه میدهد و آن را به حسگرهای زیستی انعطافپذیر تبدیل میکند که تولیدش ارزان و آسان است.
پساب فاضلاب به کود تبدیل شد
کود مناسب با مزایای زیاد از طریق تصفیه فاضلاب به عنوان عنصر اصلی رشد گیاهان یا ماده اولیه ساخته شد.
استخراج دیانای از بزاق با کیت ایرانساخت ممکن شد
کیت استخراج دیانای از بزاق یک جایگزین مناسب برای روش استخراج دیانای از سلولهای خونی است.
برگزاری رویدادهای فناوری های نوین کشاورزی
برگزاری سلسله رویدادهای فناوریهای نوین کشاورزی با حمایت ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
تاکید اعضای کمیسیون مشترک مجمع تشخیص
تامین امنیت غذایی و خود اتکایی در تولید محصولات اساسی کشاورزی
اعضای کمیسیون مشترک مجمع تشخیص مصلحت نظام در بیستمین و چهارمین جلسه خود، موارد دیگری از سیاستهای کلی پیشنهادی برنامه هفتم توسعه را در خصوص تامین امنیت غذایی و خود اتکایی در تولید داخلی محصولات و کالاهای اساسی کشاورزی و بهره وری آب در کشور مورد بحث و بررسی قرار دادند.
محصولات شیمیایی در صدر صادرات ایران
سرپرست دفتر تبادل فناوری مرکز تعاملات ریاست جمهوری گفت: بیشترین صادرات ایران به ترتیب محصولات شیمیایی، دارویی، معدنی و پلیمری است.
سالمسازی محصولات کشاورزی؛ 3 پروژه به ثمر نشست
«تولید کود زیستی استرووایت از طریق تصفیه پساب دامداری، شهری و صنعتی»، «تولید صنعتی آفت کش گیاهی دایابون» و «کود تخصصی آمینواسیدی استحصال شده از ضایعات کارخانجات صنایع غذایی»؛ 3 پروژهای هستند که در این زمینه اجرایی شده اند.