بر اساس تفاهم‌نامه همکاری توسعه زیست‌فناوری دامپزشکی؛

تجارت محصولات دامپزشکی با به‌کارگیری دانش زیست‌فناوری توسعه می‌یابد

تفاهم نامه همکاری «توسعه زیست‌فناوری دامپزشکی» بین ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان دامپزشکی کشور امضا شد.

 تفاهم نامه همکاری «توسعه زیست‌فناوری دامپزشکی» بین ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان دامپزشکی کشور امضا شد.

مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری در توسعه زیست‌فناوری دامپزشکی، گفت: امروز با دانش زیست فناوری می توانیم با روش زیستی رشد دام را افزایش دهیم که این کار منجر به شکوفایی دامپروری می شود.

وی افزود: بسیاری از مردم با درآمد حاصل از پرورش دام، طیور و آبزیان زندگی می کنند و تعداد زیادی از مردم نیز مصرف کننده این محصولات هستند به همین دلیل سلامت دام مساوی است با اطمینان خاطر و تامین سلامتی مردم.

به گفته قانعی، اگر بخواهیم سلامت و معیشت مردم را در کنار هم تامین کنیم چاره ای نداریم جز پناه بردن به دانش زیست فناوری؛ زیرا این علم توانایی پاسخ گویی به تامین سلامت مردم، نیاز تولید کننده و تامین معیشت مردم را دارد.

وی همچنین بیان کرد: در طی سه سال گذشته تعداد شرکت های دانش بنیان حوزه زیست فناوری رشد خوبی یافته است و تعداد قابل توجهی از این شرکت ها در حوزه دام، طیور و آبزیان فعالیت می کنند.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی در ادامه تصریح کرد: زیست فناوری موظف است به واکسنی دست یابد تا تولید کننده، با اطمینان به پرورش دام، طیور و آبزیان بپردازد و با خسارت های ناگهانی روبرو نشود.

قانعی ادامه داد: بر اساس این تفاهم نامه همکاری، تولید واکسن دام، طیور و آبزیان مورد حمایت معاونت علمی قرار خواهد گرفت و با توجه به موضوع مهم آن، از همین امروز اقدامات اجرایی تفاهم نامه را پیگیری می کنیم.

در ادامه این نشست، علیرضا رفیعی پور رییس سازمان دامپزشکی کشور، نیز گفت: ما به دنبال آن هستیم که در حوزه اقتصاد مقاومتی با بهره گیری از دانش زیست فناوری، وابستگی به صنعت نفت را کاهش دهیم.

 

کلمات کلیدی

تصاویر

 ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان
//isti.ir/ZyDg