ایران پیشتاز منطقه در علوم و فناوری سلول های بنیادی

سومین جشنواره ملی و کنگره بین‌المللی علوم و فناوری سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی، 7 تا 10 آذرماه 1397، توسط ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، برگزار گردید.

 

 

 

 

سومین جشنواره ملی و کنگره بین‌المللی علوم و فناوری سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی، 7 تا 10 آذرماه 1397، توسط ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، برگزار گردید.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری در سالن اجلاس سران حضور پیدا کردند و به ایراد سخنرانی درباره ضرورت استفاده از سلول درمانی پرداختند.

دکتر قانعی همچنین مقاله ای را در خصوص استفاده از سل تراپی در درمان بیماری های ریوی ارائه دادند.


هم چنین دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی معاونت علمی با توضیح برنامه‌های سومین جشنواره ملی و کنگره بین‌المللی علوم و فناوری سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی گفت: این رویداد به‌عنوان بزرگ‌ترین رویداد سلولی شناخته می‌شود که مجمع بزرگی از فعالان سلول بنیادی است، اما در آن به روی همه باز است.

 امیرعلی حمیدیه دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی  گفت: این رویداد به‌عنوان بزرگ‌ترین رویداد سلولی شناخته می‌شود که مجمع بزرگی از 3000 فعال حوزه سلول بنیادی است

وی بیان کرد: در جشنواره ملی علوم و فناوری سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی تنها دانشجویان و اساتید دانشگاه از این رویداد بهره نمی‌برند بلکه این رویداد ترکیبی از حضور مدیران شرکت های دانش بنیان ،  کارآفرینان، سرمایه‌گذاران، خیرین و همه افرادی که به نحوی در حوزه سلولی فعالیت دارند است.

حمیدیه بیان کرد: بیش از 3 هزار نفر برای شرکت در جشنواره ثبت‌نام کردند و 17 کارگاه آموزشی با موضوعات تخصصی متفاوت در سطح شهر تهران برگزار گردید. نکته جالب اینکه کسانی که در نخستین رویداد  استارت اپ سلول‌های بنیادی برگزیده ‌شده‌اند شرکتی تأسیس کرده‌ و امروز خود سومین دوره رویداد کارآفرینی را آن‌ها برگزار می‌کنند.

وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه در این جشنواره گفت: سال نخست تنها تعداد کمی شرکت در این حوزه حضور داشتند اما امسال با استقبال بالا و دستاوردهای چشم گیر چند سال گذشته به علت کمبود جا ناچار برای هرچند شرکت یک غرفه در نظر گرفتیم.

دبیر کل سومین جشنواره ملی و کنگره بین‌المللی علوم و فناوری سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی از دیگر برنامه‌های این رویداد را فن بازار عنوان کرد و افزود: در این رویداد صاحبان ایده و سرمایه‌گذاران باهم ارتباط برقرار می‌کنند. این رویداد میزان رشد این علم در کارآفرینی و اشتغال را به رخ می‌کشد.

وی در ادامه به تعداد بالای سخنرانان برجسته که در بخش کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی حضور داشتند اشاره کرد و گفت: سخنرانان برجسته‌ای از کشورهای فرانسه، سنگاپور، سوئیس، سوئد، کانادا، هلند، انگلیس، آمریکا، اسپانیا، لهستان، روسیه، ایرلند، استرالیا، ژاپن در این رویداد شرکت کردند.

حمیدیه بخش جذاب این جشنواره را دانش‌آموزی عنوان کرد که از سراسر کشور حضور پیدا کردند و افزود: برخی مقالاتی که امسال توسط دانش آموزان مقطع یازدهم و دهم به این جشنواره ارسال شد باورنکردنی بود. دانش آموزان در این بخش دست سازه‌های خود را به نمایش گذاشتند.

کانون اندیشه نوآوری بخش دیگری از سومین جشنواره سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی بود که به گفته حمیدیه با همکاری ایرانیان مقیم خارج از کشور و دانشمندان خارجی راه‌اندازی گردید تا همکاری مشترکی باشد.
وی دیگر برنامه این رویداد را جایزه ملی عنوان کرد و گفت: مثل هرسال به مقاله برتر، ایده برتر، اختراع برتر در سالی که گذشت در حوزه سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی جوایزی اهدا گردید.


دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی معاونت علمی بیان کرد: سمپوزیوم بیماری‌های پیوند علیه میزبان نیز با همکاری اتاق ایران و فرانسه به‌عنوان یکی از برنامه‌های کنگره بین‌المللی برگزار گردید.

حمیدیه در ادامه بیان کرد: باید کاری کنیم تا جوانان ما از کشورشان لذت ببرند، شاداب باشند تا بتوانند با لذت بردن از کسب‌وکار و محیط زندگی خدمات بهتری به این کشور ارائه دهند. در این راه همه باید تلاش کرده و به جوانان انرژی دهیم.


کلمات کلیدی

تصاویر

 ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان
//isti.ir/Z8Di