امضای تفاهم نامه همکاری بین ستاد توسعه زیست فناوری و سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان (سمپاد)

اولین دوره کارسوق مهندسی ژنتیک سال 1396 با 480 نفر مخاطب برگزار شده است که این تعداد در پنجمین دوره این کارسوق در حدود 14700 نفر را شامل می گردد.

رویداد کارسوق مهندسی ژنتیک رویدادی آموزشی-پژوهشی است و دانش آموزان مراکز سمپاد پس از آموزش مقدماتی و قبولی در آزمون ورودی، وارد دوره تخصصی شده و ضمن یادگیری علوم و مهارتهای تخصصی در حوزه ژنتیک، به ایده پردازی در این حوزه می پردازند و در نهایت با پژوهش در حوزه ایده مطرح شده، زمینه تبدیل آن به محصولی جدید را مهیا می کنند.

دکتر الهام یاوری، ریاست سازمان سمپاد، ضمن معرفی خاستگاه و سابقه کارسوق ها در سمپاد، این رویدادها را ابزاری برای شناسایی علاقه و استعدادهای دانش آموزی معرفی کردند. دلیل برگزاری کارسوق های ملی و استانی در حوزه های مختلف همچون لیزر، علوم اعصاب و ... ایجاد بستر مناسب برای خودشناسی بهتر دانش آموز از نظر توانمندی ها و علایق فردی است. دکتر یاوری یکی از موفق ترین تجربه های برگزاری کارسوق را کارسوق مهندسی ژنتیک دانستند که نتیجه برنامه ریزی دقیق و استفاده از متخصصان مجرب توسط عوامل کارسوق مهندسی ژنتیک است.

دکتر قانعی، دبیر ستاد توسعه زیست فناوری به تبیین جهتگذاری کلان برنامه های آموزشی در کشور پرداخت و رمز موفقیت برنامه های آموزشی و ترویجی را در استقلال اقتصاد آنها از منابع دولتی دانست.

وی افزود:‌ به گونه ای که با قطع حمایت های دولتی، این برنامه ها با توقف همراه نشوند و تامین مالی از خانواده های دغدغه مند و همچنین جلب حامیان مالی ابزارهایی برای پایدارسازی فعالیتهای ترویجی هستند.

دکتر فتحی نژاد معاون پژوهشی سمپاد ضمن پرداختن به مسائل اجرایی، از برنامه ریزی برای برگزاری جلسه اختتامیه پنجمین کارسوق و افتتاحیه ششمین کارسوق مهندسی در هفته پایانی شهریور یا اوایل مهرماه خبر داد.

کلمات کلیدی
//isti.ir/Zdau