حمایت ستاد توسعه زیستفناوری به عنوان نهاد متولی زیستفناوری در ایران از شرکتهای حوزه زیستفناوری کشاورزی در قاره آفریقا
ستاد توسعه زیستفناوری به عنوان نهاد متولی زیستفناوری در ایران در قالب یک تفاهنامه از شرکتهای حوزه زیستفناوری کشاورزی در قاره آفریقا حمایت می کند
تفاهمنامه
طرفین تفاهمنامه
به منظور ایجاد بستری مناسب برای فعالیت شرکتهای دانش بنیان حوزه کشاورزی ایران در قاره آفریقا این تفاهمنامه بین ستاد توسعه زیستفناوری به نمایندگی آقایان دکتر مصطفی قانعی دبیر ستاد و دکتر دهنوی رئیس گروه تولید تجاری سازی و بازار ستاد که در این تفاهمنامه ستاد نامیده میشود و شرکت هلدینگ ایران اوگاندا به نمایندگی آقای سید محمد علی موسوی که در این تفاهمنامه شرکت نامیده میشود، در دو نسخه تنظیم و مورد توافق و امضای طرفین قرار گرفت.
ماده 1. موضوع تفاهمنامه
حمایت ستاد توسعه زیستفناوری به عنوان نهاد متولی زیستفناوری در ایران از شرکتهای حوزه زیستفناوری کشاورزی در قاره آفریقا به منظور :
- بسترسازی برای حضور دائمی شرکتهای دانش بنیان زیست فناوری ایرانی در حوزه کشاورزی از طریق ایجاد مزارع نمایشی کشاورزی و فضاهای متناسب
- فراهم آوردن بستر شتابدهی صادرات شرکتهای دانش بنیان زیست فناوری کشاورزی ایرانی در کشور اوگاندا
- ترویج زیستفناوری کشاورزی در کشور اوگاندا از طریق معرفی روش کشاورزی زیستی
- فراهم آوردن زمینه انتقال دانش فنی و قراردادهای انتقال فناوری بین ایران و اوگاندا در حوزه زیست فناوری کشاورزی
- انجام مطالعات دقیق در حوزه کشاورزی در آفریقا و به خصوص در کشور اوگاندا جهت فراهم آوردن امکان گسترش همکاری های ایران و اوگاندا در حوزه کشاورزی مدرن
تبصره 1 : بر حسب نیاز برای موضوعاتی که خارج از موضوع تفاهمنامه قرار دارد، در قرارداد های مستقلی منعقد خواهد شد و به توضیح جزئیات و مباحث مالی پرداخته خواهد شد.
تبصره 2 : در صورت عقد قراردادی با موضوعی جدید در طول تفاهمنامه، در صورتی که در پایان تفاهمنامه قراردادی به صورت ناتمام باقی بماند، مدت تفاهمنامه تا تاریخ پایان قرارداد مذکور و صرفا برای خاتمه آن ادامه خواهد یافت.
ماده 2. مدت تفاهمنامه
این تفاهمنامه از طریق امضا و مبادله آن به مدت 3 سال اعتبار خواهد داشت و با اعلام قبلی یکی از طرفین قابل فسخ بوده و با توافق طرفین قابل تمدید خواهد بود.
ماده3. تعهدات طرفین
1. طرفین در طول دوره تفاهمنامه باید تمام تلاش خود را برای اجرایی شدن موضوع تفاهم به کار گیرند.
2. تمام حقوق مادی و معنوی حاصل از اجرای موضوع تفاهمنامه متعلق به طرفین و تساوی خواهد بود.
3. با توجه به گستره فعالیتهای ستاد و شرکت هرگونه فعالیت خارج از موضوع تفاهمنامه در مدت زمان تفاهمنامه در حوزه کشاورزی و سایر حوزهها در کشور اوگاندا مشروط به عدم مغایرت با موضوع این تفاهم نامه و با اعلام قبلی به طرف دیگر بلامانع است.
5. امضای این تفاهمنامه هیچگونه تعهدات مالی برای ستاد و شرکت ایجاد نخواهد کرد و کلیه هزینهها از جمله ارائه تسهیلات پس از توافق کتبی طرفین در اعزای اجرای برنامه ای معین تعیین خواهد شد.
8. طرفین در طول مدت تفاهمنامه حق اقدام موازی و عقد تفاهم بدون اطلاع و توافق ستاد در موضوع مرتبط با این تفاهمنامه را با شرکت یا سازمان دیگری ندارند. در صورت آشکار شدن این موضوع و ارائه اسناد مربوطه طرف دیگر میتواند یک طرفه تفاهمنامه را فسخ کند.
ماده 4. برنامه اجرایی
1. هر دو طرف موظف هستند یک نماینده فنی و اجرایی را ظرف مدت دو هفته از امضای تاریخ تفاهمنامه معرفی نمایند.
2. شرکت موظف است ظرف مدت حداکثر یک ماه پس از تاریخ امضای تفاهمنامه، برنامه اجرایی و فنی خود را در کشور اوگاندا به نمایندگان ستاد تحویل دهد.
3. شرکت در برنامه پیشنهادی خود باید به صورت مجزا جزئیات فنی، اجرایی و مالی طرح خود را به ستاد برای بررسی و تصمیمگیری ارائه دهد. لازم به ذکر است که برنامه پیشنهادی شرکت کشاورزی نباید خارج از موضوع تفاهمنامه باشد.
4. ستاد موظف است ظرف مدت حداکثر یک ماه پس از دریافت برنامه شرکت، بررسی نهایی خود را انجام دهد و نظر خود را به شرکت اعلام کند. در طول مدت این یک ماه، نمایندگان شرکت باید همکاریهای لازم را به منظور نهایی سازی برنامه اجرایی و اصلاحات مورد نیاز انجام دهند.
5. پس از تایید نهایی برنامه پیشنهادی توسط ستاد، ظرف مدت حداکثر دو هفته قرارداد همکاری تنظیم خواهد شد و به امضای طرفین خواهد رسید.
6. نمایندگان هر دو طرف تفاهمنامه موظف هستند در طول زمان رسیدن به توافق نهایی، جلسات مشترکی را به منظور تسهیل فرایند در محل ستاد برگزار نمایند. همچنین صورتجلسات و مصوبات این جلسات، پس از تایید نمایندگان طرفین، در اختیار هر ستاد و شرکت قرار خواهد گرفت.
ماده5. حل اختلاف
در صورت بروز هرگونه اختلاف و عدم امکان حل مسالمتآمیز آن، موضوع به کمیسیونی که با حضور نماینده یا نمایندگان ستاد، نماینده یا نمایندگان شرکت و آقای دکتر محمد علی ملبوبی به عنوان داور تشکیل میگردد. ارجاع خواهد شد. لازم به تذکر است که داوری پس از بررسیها حداکثر در مدت زمان یک ماه انجام خواهد گرفت و طرفین ملزم به پذیرش نظر داور خواهند بود.
تبصره 1 : در صورت بروز هر گونه اختلاف، طرفین متعهد هستند تا حل نهایی اختلاف، هیچ یک از تعهدات این تفاهمنامه را بلااقدام یا معوق باقی نگذارند و در چارچوب تفاهمنامه عمل نمایند.
ماده6. تغییر و اصلاح در تفاهمنامه
در صورتی که بنا بر تشخیص و یا پیشنهاد هر کدام از طرفین، مفاد، مندرجات و شرایط تفاهمنامه نیاز به اعمال تغییرات و یا الحاق پیوستهایی داشته باشد، پس از طرح پیشنهاد و موافقت کتبی طرفین، موارد طی اصلاحیه یا الحاقیهای به این تفاهمنامه منضم خواهد شد.
ماده7. حفظ محرمانگی
طرفین متعهد میگردند که اطلاعات اخذ شده مربوط به طرف مقابل را به صورت مستقیم و یا غیرمستقیم بدون مجوز کتبی طرف مقابل در اختیار شخص حقیقی یا حقوقی دیگری قرار ندهند. این اطلاعات شامل اسناد، دانشفنی، مستندات مربوط به پروژهها و طرحهای مشترک، بانک اطلاعاتی جمعآوری شده و یا هر نوع داده دیگری که در چارچوب این تفاهمنامه قرار میگیرد، میگردد. اطلاعاتی که برای عموم منتشر میگردد و یا مواردی که قانونا یا برحسب عرف مسلم جهت انجام امور مرتبط با تفاهمنامه ملزم به افشای آن میباشند، از شمول این ماده خارج است.
ماده8. فسخ تفاهمنامه
تفاهمنامه حاضر با اطلاع و اعلام کتبی قبلی یک ماهه هر یک از طرفین و قبل از انقضای زمان آن با رعایت کامل ماده 8 و همچنین تبصره 2 ماده 1 قابل اختتام میباشد. در این صورت طرفین میتوانند خارج از تفاهمنامه در موضوع مرتبط با تفاهمنامه اقدام کنند.
ارسال به دوستان