تولید بافتهای مبتنی بر سلولهای زنده با چاپگرهای سه بعدی بومیسازی شد
فناوری چاپگرهای سهبعدی که با زیستمواد میتوانند بافتهای مبتنی بر سلولهای زنده را تولید کنند، توسط یک شرکت فناور داخلی بومی سازی شد.
تداوم رعایت پروتکلها تا زمان واکسینه کردن ۷۰ درصد جامعه
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: فاز نخست واکسن برکت تمام شده و نتیجهی آن در کمیتهای بررسی میشود و وقتی نتیجه مورد قبول واقع شد، وارد فاز دوم میشویم که البته ممکن است فاز دو و سه با هم انجام شود و تعداد چند صد نفر تحت آزمایش بالینی قرار بگیرند.
دانشبنیانها دستگاه پایش سرطان ساختند تا ویژگیهای بیماران دقیقتر تشخیص داده شود
یک شرکت دانشبنیان موفق شد با تولید یک دستگاه پیشرفته ویژه پایش سرطان، خدمت قابل توجهی به بیماران در این حوزه ارائه کند.
همکاری ستاد توسعه زیست فناوری و هلالاحمر
تفاهمنامه همکاری ستاد توسعه زیست فناوری ریاست جمهوری و سازمان تدارکات پزشکی هلالاحمر در حوزه فناوریهای نوین دارویی با استفاده از ظرفیتهای شرکتهای دانشبنیان و شرکت داروسازی سها هلال به امضا رسید.
پیش ثبت نام مطالعات بالینی واکسن آنفولانزا
شما با ثبت اطلاعات خود در این فرم به تیم اجرایی مطالعه این امکان را می دهید که شرایط شما را جهت شرکت در این طرح ملی بررسی نمایند. تکمیل این فرم هیچ گونه اجباری برای شما جهت شرکت در مطالعه به همراه نخواهد داشت و تمامی اطلاعات ثبت شده نزد ما محفوظ خواهد ماند. در صورتی که به هر علتی امکان تکمیل فرم زیر را ندارید می توانید با شماره 09203301415 تماس حاصل فرمائید تا شرایط شما توسط همکاران ما بررسی و اطلاعات ثبت گردد.
برگزاری اولین سمپوزیوم تولید و صادرات خاویار و مشتقات آن، بیمها و امیدها
"اولین سمپوزیوم تولید و صادرات خاویار و مشتقات آن، بیمها و امیدها" به منظور بررسی چالشهای این حوزه با موضوع تولید، توزیع و مصرف خاویار و محصولات جانبی و مشتقات آن جهت حفظ امنیت غذایی، محیط زیست و مدیریت سبز، فرهنگسازی و اعتمادسازی با صدور گواهی، پایش محصول و ردیابی محصولات کشاورزی به مدت یک روز در 16 بهمن ماه سال 1399 در صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری برگزار شد.
اولین سمپوزیوم تولید و صادرات خاویار و مشتقات آن
۵ شنبه ۱۶ بهمن از ساعت ۱۰ تا ۱۷
بیش از ۵۰ پروژه در حوزه ژنتیک مولکولی آبزیان اجرایی شد
رییس بخش زیست فناوری موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، از اجرای بیش از ۵۰ پروژه در حوزه ژنتیک مولکولی آبزیان طی دو دهه گذشته خبر داد.
پژوهشگران عنوان کردند:
اسانسی برای نابودی سلولهای سرطان کولون
نتایج یک مطالعه نشان داد که اسانس گیاه پونه خاصیت آنتیاکسیدانی دارد و همچنین میتواند در محیط کشت، سلولهای سرطان کولون(روده بزرگ) را از بین ببرد.
رئیس کمیته علمی مقابله با کرونا:
زمستان ۱۴۰۰ فاز عمومی واکسیناسیون آغاز میشود
دبیر ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: واکسن کرونا با استفاده از توان داخلی و هم با خرید از دیگر کشورها تامین میشود. زمستان آینده نیز واکسیناسیون عمومی آن شروع خواهد شد.