بازدید دکتر مصطفی قانعی، دبیر ستاد زیستفناوری از شتابدهنده زیستفناوری بُندا لَب
دکتر مصطفی قانعی، دبیر ستاد توسعه زیستفناوری از شتابدهنده زیستفناوری بُندا لَب بازدید کردند.
دکتر مصطفی قانعی، دبیر ستاد توسعه زیستفناوری مهندس ذوالفقاری معاون ستاد و هیئت همراهشان از شتابدهنده زیستفناوری بُندا لَب در محل مرکز نوآوری بُندا (نٌوآ) واقع در شهرک فجر بازدید کردند. دکتر مصطفی قانعی با حضور در شتابدهنده بُندا لَب ضمن بازدید از بخشهای گوناگون و تیمهای فعال این مرکز، از نزدیک با فرآیند شتابدهی و همچنین تیمهای پذیرفته شده در دوره شتابدهی این مرکز آشنا شد و در خصوص فعالیت آنها گفتوگو کرد.
دکتر قانعی نیز ضمن بیان اهمیت زیستفناوری در دنیای امروز، اثر مثبت زیستفناوری بر جلوگیری از واردات و خروج ارز اشاره کرد، و به فناوران توصیه کرد همزمان با پیشبرد کار به ایجاد و توسعه ارتباط با ستاد و سایر مراجع قانونگذار توصیه کرد. شتابدهنده بندا لب در حوزهی زیستفناوری در قالب یکی از شتابدهندههای زیر مجموعه مرکز نوآوری گروه توسعه بندا (نُوآ) فعالیت میکند. این شتابدهنده دارای امکانات و خدمات متنوعی در اختیار فناوران وکارآفرینان حوزه زیستفناوری قرار میدهد از جمله:
- تامین تجهیزات آزمایشگاهی و آزمایشگاههای تخصصی
-
- آزمایشگاه صنایع غذایی، سلولی، فرمانتور، میکروبیولوژی، مولکولی و عمومی به مساحت560 متر مربع
-
- فضای کار اشتراکی به مساحت 900 متر مربع
- دسترسی به زیرساخت صنعتی کارخانه بن دا فرآور
- دسترسی به منتورهای کسب و کاری به منظور انتقال تجربیات مورد نیاز توسعه کسب و کار
- ارائه بذرمایه یا سرمایه اولیه به منظور تامین مواد مصرفی و توسعه محصول و دسترسی به واحد سرمایهگذاری جسورانه بندا ونچرز به منظور سرمایهگذاری بعد از شتابدهی
همچنین محورهای شتابدهی بندا لب شامل حوزههای ذیل میباشد:
- زیستفناوری صنعتی
- مواد اولیه و فرمولاسیون غذایی
- سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی
- خدمات زیستی و تشخیصی
- بیومتریالهای آرایشی و بهداشتی
- بیوانفورماتیک و زیستشناسی سامانهای
در این بازدید، محصولات تعدادی از استارتاپهای این شتابدهنده رونمایی شد. از جملهی این محصولات میتوان به کیت مولکولی تشخیص همزمان 17 ویروس تنفسی، کیت نواری تشخیص سریع غربالگری سرطان روده، پروتئین گیاهی، ایزولهی پروتئینی، فرمولاسیون آنزیمی آرد و نان، طعمدهندههای خوراکی و جایگزینهای ژلاتین، مرکز مهندسی سویه، پروژه بیماریها نادر، پروژههای سلولهای بنیادی و ... اشاره نمود. گفتنی است بندا لب تاکنون 13 استارتاپ پذیرش نموده است که در حال گذراندن مراحل پیش شتابدهی و شتابدهی هستند.
ارسال به دوستان