تفاهمنامه همکاری ستاد توسعه زیستفناوری و مدیرکل حوزه دارو وزارت بهداشت تاجیکستان امضاء شد!
در پی حضور هیئت تاجیکستانی در ایران و طی جلسات برگزارشده مابین معاونت امور بین الملل ستاد توسعه زیست فناوری و این هیئت، تفاهمنامه همکاری در حوزه سلامت و داروهای زیستی به امضا رسید.
درخواست برای ارائه پروپوزال اجرای کمپین مرغ سایز
ستاد توسعه زیست فناوری به منظور اطلاع رسانی و فراهم کردن فضایی مناسب جهت آشنایی بیشتر مردم با مرغ سایز، اقدام به اجرای طرح تبلیغاتی پیرامون مرغ سایز کرده است.
خبر
ایران، در صدر لیست فناوران واکسن کرونا
در نشست خبری ستاد توسعه زیست فناوری با اصحاب رسانه مطرح شد؛ تاکنون ایران توانسته ۶ فناوری را برای تولید ۶ واکسن کرونا توسعه دهد.
رویداد
دومین همایش ملی سرطان
بنیاد ملی نیکوکاری کنترل سرطان «دومین همایش ملی سرطان» را با هدف به روز رسانی و تقویت برنامه های پیشگیری و درمان سرطان های شایع، برگزار می کند.
فراخوان
مهلت شرکت در سومین جشنواره امیرکبیر تمدید شد.
سومین جشنواره امیرکبیر با هدف جذب رسالههای دکتری و پایاننامههای تحقیقات کاربردی و کارفرمایی دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاهها، استادان و نخبگان علمی در محورهای علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، علوم پزشکی و دامپزشکی، کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست، و هنر برگزار میشود.
رویداد
تلفیقی موفق از نوآوری، خدمت و فناوری در قانون جهش تولید
در جلسه هم فکری کنگره بینالمللی کنسر ژنومیکس “CGC2023 مطرح شد؛ ظرفیت قانون جهش تولید بعنوان بستری جهت ارائه سرویس اقتصادی، خرید خدمات از سمت خیریه ها و فراهم آوردن فرصتهای اشتغال توامان با ارتقا فناوری، یافتن درمان و ایجاد ظرفیتهای پویا در جامعهی علوم پیشرو حوزهی سلامت نقش آفرینی میکند.
خبر
بومی سازی دانش تشخیص هویت ژنتیکی توسط متخصصان ایرانی
با استفاده از دانش تشخیص هویت ژنتیکی، تاکنون هویت بیش از 1000 شهید گمنام شناسایی شده است. بومی سازی این دانش در ایران را میتوان مرهون، تحریم ها و بی پاسخ ماندن درخواست های ایران از متخصصین پیشتاز این حوزه در جهان دانست.
رویداد
برگزاری جشنواره ملی انجمنهای علمی زیست فناوری
ستاد توسعه زیست فناوری با هدف ترویج حوزه زیست فناوری در دانشگاههای کشور و آشنا سازی دانشجویان با این حوزه اقدام به برگزاری جشنواره ملی انجمن های علمی زیست فناوری نموده است تا برنامهها و فعالیتهای دانشجویی در دانشگاهها بیشتر به سمت حوزه زیست فناوری سوق پیدا کند.
گفتوگوی دکتر قانعی، دبیر ستاد توسعه زیستفناوری، با خبرگزاری تسنیم
مصطفی قانعی؛ دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: در موضوع ارتباط صنعت و دانشگاه باید بگویم که من از سال 1371 در حوزه تحقیقات فعالیت کردم و تلاش بسیاری شده است تا راهحلی برای ارتباط صنعت با دانشگاه ایجاد شود؛ از تشکیل دفاتر ارتباط صنعت با دانشگاه، مشوقهای مالیاتی که در صنعت گذاشته شدهاست اما درنهایت این ارتباط دانشگاه با صنعت ایجاد نشد.
رویداد
نگاهی جامع بر ناباروری؛ از تشخیص تا تولد نوزاد سالم
بیستوچهارمین کنگره بینالمللی پژوهشگاه ابنسینا با عنوان «نگاهی جامع بر ناباروری؛ از تشخیص تا تولد نوزاد سالم» با حضور اساتید، متخصصان برجسته ایران و جهان و حمایت ستاد توسعه زیستفناوری برگزار میشود.