نظر به کاربردهای فراوان و مهمی که محصولات بدست آمده از جلبک در جاهای مختلف دارد در کنار ارزبری واردات این محصولات و ظرفیت داخلی کشور برای تولید جلبک، اراده ملی در جهت توسعه زیستبوم جلبک در کشور است. جلبکهای گیاهان آبزیای هستند که در دو دسته ریزجلبک و درشت جلبک قرار میگیرند. از این موجودات با ارزش ترکیبات فراوانی مانند ،آگار، آلژینات، آستازانتین، فیکوسیانین و ... تولید میشود که در صنایعی مانند دارویی، غذایی، کشاورزی مورد استفاده قرار میگیرند. با توجه به نیاز جدی به محصولات جلبکی درون کشور و فاصله شرکتهای داخلی از حیث فناوری با استانداردهای جهانی، نیاز به همکاری با شرکتهای خارجی فعال در این زمینه جهت تبادل فناوری برای ارتقای خط تولید شرکتهای داخلی به شدت احساس میشود. در همین راستا شرکت داتیس گستر صادرات تصمیم به برگزاری یک رویداد مجازی بین المللی بین شرکتهای فعال ایرانی و شرکتهای فعال در منطقه آسهآن دارد تا ضمن فراهم کردن فضایی برای آشنایی شرکتهای ایرانی و خارجی حوزه جلبک با یکدیگر زمینه را برای شکلگیری همکاری بین المللی فراهم کند.
صنایع غذایی بزرگترین مصرف کننده محصولات جلبکی است که 33.60٪ سهم بازار را تا سال 2017 به خود اختصاص داده بودند. برای عامل محیط زیستی ، این صنعت در اطراف خط ساحلی توزیع شده است و چین بزرگترین تولیدکننده و همچنین بزرگترین مصرف کننده محصولات جلبکی است. اندونزی هم با حدود 20٪ سهم مصرف در رتبه دوم قرار دارد. در حال حاضر ، با افزایش تقاضای پایین دستی ، تولید محصولات جلبکی در حال رشد هستند. بازار محصولات جلبکی در سال 2017 3.78 میلیارد دلار ارزش گذاری شده است. پیش بینی می شود این رشد با 5.4% رشد کند و تا سال 2023 به 5.17 میلیارد دلار برسد.
پیش بینی می شود بازار جهانی محصولات جلبکی 6765 میلیون دلار در سال 2020 به 7935.5 میلیون دلار درسال2027 برسد . (منبع: تحقیقات بازار داده Data Bridge )
مزیت های بازار جلبک ایران برای سرمایهگذاران خارجی
1. نزدیکی به بازار های روپای شرقی، آفریقا ، خاور میانه و کاهش هزینه های حمل و نقل
2. داشتن نوار ساحلی گسترده و دسترسی به آب های آزاد
3. ارزان بودن هزینه های انرژی و حمل و نقل
4. نزدیکی به بازار200میلیون دلاری خاورمیانه و آفریقا و همچنین بازار 120میلیون تنی خوراک دام ایران به عنوان بزرگترین پرورش دهنده دام و طیور خاور میانه
5. تعدد مناطق آزاد تجاری هم مرز با دریای آزاد
6. داشتن بالاترین سطح تکنولوژی در منطقه
7. نیروی کار و تجهیزات ارزان قیمت
اهداف برگزاری رویداد:
تولید مشترک در اسکیل صنعتی
تکنولوژی های جدید استخراج
(for Omega 3, β carotene, and Astaxanthin production)
تولید زیست توده
(Eucheuma spinosum, Eucheuma cottonii, Chondrus cripus, Gelidium spicie)
تجهیزات
توسعه سویه های صنعتی
از این رو ستاد توسعه زیست فناوری از طریق کارگزار بین الملل خود با همکاری خانه نوآوری و فناوری ایران چین و کنسولگری ایران در شهر شانگهای اقدام به برگزاری رویداد بین المللی جلبک با عنوان " جلبک و دستاوردهای جدید خالص سازی جداسازی و تولید صنعتی" نموده است.
تاریخ برگزاری: 9 و 10 شهریورماه از ساعت 10:30 الی 12:30
شرکت برای عموم رایگان خواهد بود.
وبینار به زبان انگلیسی خواهد بود.
لینک شرکت در وبینار
ارسال به دوستان