دستاورد دانش‌بنیان‌ها در تولید "سوزن‌های لقاح مصنوعی" برای ناباروری

یک شرکت دانش‌بنیان موفق شده است با کمک نخبگان رشته‌های جنین‌شناسی، مهندسی پزشکی و زیست‌فناوری، تجهیزات مختلف درمان ناباروری را بومی‌سازی کنند که تولید سوزن‌های لقاح مصنوعی برای درمان ناباروری، جدیدترین دستاورد این شرکت دانش‌بنیان است.

یک شرکت دانش‌بنیان موفق شده است با کمک نخبگان رشته‌های جنین‌شناسی، مهندسی پزشکی و زیست‌فناوری، تجهیزات مختلف درمان ناباروری را بومی‌سازی کنند، محصولاتی که هزینه‌های درمان ناباروری را تا یک‌پنجم کاهش داده است.

تولید سوزن‌های لقاح مصنوعی برای درمان ناباروری، جدیدترین دستاورد یک شرکت دانش‌بنیان است که صفر تا 100 آن بومی شده است. سوزن‌های لقاح مصنوعی در فرایند لقاح ناباروری جزو اقلام وارداتی محسوب می‌شد و دانش فنی تولید آن در اختیار کشورهای اروپایی، آمریکا و ژاپن بود که امروز با تلاش نخبگان داخلی بومی شده است.

تولید کیت‌های تشخیص و محصولات مصرفی از دیگر محصولات این شرکت دانش‌بنیان است که علاوه بر کاهش وابستگی، کاهش هزینه‌های درمان را نیز در پی دارد. محصولات این شرکت دانش‌بنیان واقع در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در مراکز ناباروری سراسر کشور در دسترس بیماران است. در کنار رفع نیاز بازار داخل، این شرکت دانش‌بنیان با کسب استانداردهای جهانی، اقدام به صادرات و توسعه ارزآوری برای کشور کرده است.

"مهتاب میرزاحسینی" مدیر تولید این شرکت دانش‌بنیان گفت: این محصول دانش‌بنیان برای خود فرایند لقاح مصنوعی استفاده می‌شوند که برای انتقال اسپرم به داخل تخمک به کار می‌رود و در واقع یک محصول کلیدی در فرایند Ivf است.

"بطحایی" مدیربازاریابی این شرکت دانش‌بنیان گفت: با توجه به اینکه قیمت‌های شرکت ما یک‌سوم محصولات خارجی است بیش از 2 میلیون یورو توانسته‌ایم صرفه‌جویی ارزی داشته باشیم.

"مصطفی هرانینی" مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان نیز گفت: کیت مشابه خارجی ما برای 10 تست نزدیک به 480 یورو است که ما این رقم را برای حدود 50 تست 100 یورو در بازار عرضه می‌کنیم، بنابراین قیمت‌های ما بسیار متفاوت از نمونه‌های خارجی است.

کلمات کلیدی
//isti.ir/ZbGt