تولید داروهای نوترکیب زیستی توسعه می یابد

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ، گفت: یکی از مهم ترین اولویت های مهم ستاد در سال جاری، سهیم کردن صنایع و شرکت های بزرگ در تولید داروهای نوترکیب زیستی است

 

 

 

 

 

مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری در بازدید از چند شرکت واقع در انستيتو پاستور ايران درباره تولید داروهای زیستی در کشور، بیان کرد: یکی از نیازهای امروز صنعت دارویی کشور، توسعه تولید داروهای نوترکیب است که این کار تنها با مشارکت صنایع بزرگ و شرکت های کلان اتفاق می افتد.

وی افزود: مشارکت صنایع بزرگ در تولید داروهای نوترکیب می تواند به رونق صنعت داروهای زیستی بیانجامد و ارزش افزوده ای قابل توجه در کشور ایجاد کند.

بنا به گفته قانعی، بیماران زیادی در کشور هستند که استفاده از داروهای نوترکیب زیستی یک نیاز دایمی برای آنها است به همین دلیل باید راهی برای توسعه و رونق تولید این نوع داروهای حیاتی در کشور پیدا کنیم.

وی ادامه داد: بهترین راه رونق دادن به تولید داروهای زیستی، مشارکت صنایع بزرگ در این بازار پرسود و کاربردی است. ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آمادگی دارد که تولید صنعتی داروهای بیوتکنولوژی را به شرکت‌ها و صنایع بزرگ واگذار کند.

 انستيتو پاستور ايران موسسه اي تحقيقاتي توليدي و آموزشي است كه با هدف تامين بهداشت و سلامت جامعه در سال 1299 تاسيس شد در آن زمان ضرورت تاسيس موسسه اي علمي كه بتواند در زمينه هاي واگير فعاليت داشته و قادر به توليد برخي از واكسن ها باشد احساس مي شد بر اين اساس در تاريخ 23 اكتبر 1919 ميلادي (1298 شمسي) مذاكرات لازم بين هيات هاي ايراني و فرانسوي در انستيتو پاستور پاريس صورت گرفت و در تاريخ20 ژانويه 1920 ميلادي (1299 شمسي) قرارداد همكاري بين دو كشور به امضا رسيد. از اين زمان فعاليت رسمي انستيتو پاستور ايران آغاز شد كه اين فعاليت به لحاظ كمي و كيفي همچنان در حال گسترش است.

کلمات کلیدی

تصاویر

 ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان
//isti.ir/ZfJ1