با حمایت ستاد توسعه زیست فناوری
چهارمین کنگره آسیا پاسیفیک طب نظامی، صبح شنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۷ در سالن همایشهای صداوسیما آغاز به کار کرد
مراسم افتتاحیه چهارمین کنگره آسیا پاسیفیک طب نظامی، با حضور جمع زیادی از شخصیتهای نظامی جهان و منطقه خاورمیانه، رئیسکل نیروهای مسلح، سرلشکر محمدباقری و حسن قاضیزاده هاشمی ، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار گردید.
مراسم افتتاحیه چهارمین کنگره آسیا پاسیفیک طب نظامی، صبح شنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۷ با حضور جمع زیادی از شخصیتهای نظامی جهان و منطقه خاورمیانه، رئیسکل نیروهای مسلح، سرلشکر محمدباقری و حسن قاضیزاده هاشمی ، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی ستاد توسعه زیست فناوری، در این گردهمایی که در سالن همایشهای صداوسیما برگزار گردید از تمبر کنگره بهصورت نمادین توسط رئیس فعلی کارگروه منطقهای و اقیانوسیه و سرلشکر باقری رونمایی شد.
این کنگره با حمایت ستاد توسعه زیست فناوری و با شعار «افق آینده طب نظامی» در راستای اهداف مشترک کشورهای عضو کمیته، ارتقاء فعالیت های علمی پزشکی-نظامی و تحکیم پیوند بین نیروهای پزشکی کشورها، بخصوص در منطقه آسیا پاسفیک، با محورهای ذیل برگزار می شود.
۱ ـ جنبه پزشکی سلاح های شیمیایی، هسته ای، میکروبی، رادیواکتیو، انفجاری (CBRNE)
۲ ـ مدیریت بحران و تروماتولوژی نظامی
۳ ـ آموزش طب نظامی و همکاری های بین المللی
۴ ـ روان شناسی و علوم شناختی
محورهای فرعی:
۱ ـ طب هوافضا و زیرسطحی
۲ ـ حفظ سلامتی و ازتوانی برای جامعه نظامی
۳ ـ دندان پزشکی نظامی و سلامت دهان در واحدهای نظامی
۴ ـ مراقبت های پرستاری نظامی در شرایط نامتعارف
۵ ـ دام پزشکی، بهداشت مواد غذایی و تغذیه برای نیروهای نظامی
۶ ـ آینده پژوهی در طب نظامی
۷ ـ اخلاق پزشکی در پزشکی نظامی آینده
رئیس اداره بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه ایران آمادگی دارد که تجربه خود در حوزه دفاع مقدس را به دیگر کشورها منتقل کند، اظهار کرد: ایران آماده تبادل اطلاعات بین دانش آموختگان و پروفسورهای کمیته بین المللی طب نظامی است.
سردار حسن عراقیزاده رئیس اداره بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح در این همایش به ارائه توضیحاتی درباره جزئیات این کنگره پرداخت و اظهار کرد: در این کنگره سعی میکنیم توانمندیهای بهداری رزمی را که برای حفظ جان رزمندگان و مردم به کار برده میشود را با میهمانان این نشست که از 30 کشور دنیا هستند به اشتراک بگذاریم.
وی با اشاره به حضور نمایندگانی از قاره آسیا، اروپا، اقیانوسیه، آفریقا و آمریکای جنوبی، افزود: این همایش فرصتی برای ارائه توانمندیهای طب نظامی در سطح کشورهای شرکت کننده است. این همایش نقطه شروع فعالیتهای طب نظامی خواهد بود و نتایج آن در پایان اختیار شرکتکنندگان قرار خواهد گرفت.
رئیس اداره بهداشت و درمان ستاد کل با بیان اینکه پرستاران و پزشکان ما در طول جنگ در کنار رزمندگان حضور داشتند، خاطر نشان مرد: پرستاران و پزشکان ما در زمان جنگ با خطرات شیمیایی روبرو بودند.
وی با تاکید بر اینکه توسعه بیمارستانهای نظامی برای خدمترسانی به مردم بسیار مهم است و ایران آمادگی دارد که تجربه خود در حوزه دفاع مقدس را به دیگر کشورها منتقل کند، از آمادگی ایران برای تاسیس یک بیمارستان طب نظامی مستقل خبرداد و گفت: ایران آماده تبادل اطلاعات بین دانش آموختگان و پروفسورها است.
هم چنین سرلشکر «ون هوف» دبیر کل کمیته بین المللی طب نظامی با قدردانی از میزبانی ایران در برگزاری این کنگره اظهار داشت: با برگزاری این نشست و کلاسهای جانبی مطمئنا حاضران در این کنگره، مطالب زیادی میآموزند.
وی با بیان اینکه این سازمان بعد از جنگ جهانی اول راه اندازی شده است، گفت: کمیته بین المللی طب نظامی یک سازمان بین دولتی است.
هوف با بیان اینکه شش کارگروه منطقهای در حوزه طب نظامی تشکیل شده است، افزود: مهمترین هدف این کنگره تبادل تجربیات در منطقه و برقراری روابط فردی بین رؤسای طب نظامی منطقه است.
دبیر کل کمیته بینالمللی طب نظامی خاطرنشان کرد: تیمهای طب نظامی فقط به موضوع جراحات نظامی نمیپردازند و در حوزههای مختلف فعالیت دارند. وی ابراز امیدواری کرد که مقالات این کنگره در نشریات تخصصی معتبر جهان منتشر شود.
ارسال به دوستان