نشست تخصصی مشترک زیست فناوری با حضور نمایندگان ستاد توسعه زیست فناوری و اعضاء هیئت علمی دست اندرکاران زیست فناوری دانشگاه زنجان

دکتر حمیدرضا طهوری رئیس گروه پژوهش، زیرساخت و توسعه زیست فناوری در راستای سه اولویت اعلام شده دانشگاه به مأموریت گرا شدن دانشگاه ها و فعالیت تخصصی در زمینه های زیست فناوری تاکید نمودند.

 

 

 

 

دکتر جمال داودی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه زنجان هدف از برگزاری این جلسه را بررسی اولویت های پژوهشی دانشگاه در سه محور 1- تولید آنزیم های صنعتی، 2- کشاورزی مولکولی و 3- زیست پالایی آب و خاک اعلام نمودند. در این راستا تشکیل و فعالیت کمیته تخصصی زیست فناوری دانشگاه را اطلاع رسانی کردند. در ادامه اطلاعاتی در خصوص دانشگاه زنجان خدمت میهمانان گرامی عرض نموده و بر وجود پتانسیل های خوب در فناوری های زیستی و امکان برگزاری دوره های تخصصی چون دوره های پسادکتری تأکید کردند.سپس همکاران محترم دانشگاه و به نمایندگی، آقایان دکتر جعفریان (دانشیار گروه زیست شناسی)، دکتر فتوت (دانشیار گروه زراعت و اصلاح نباتات) و دکتر ثانی خانی (استادیار گروه باغبانی) به ترتیب در سه اولویت زیست فناوری یاد شده اطلاعاتی مبسوطی را ارائه کردند.

در ادامه، دکتر حمیدرضا طهوری رئیس گروه پژوهش، زیرساخت و توسعه زیست فناوری در راستای سه اولویت اعلام شده  دانشگاه به مأموریت گرا شدن دانشگاه ها و فعالیت تخصصی در زمینه های زیست فناوری تاکید نمودند.

 ایشان اضافه کردند که در درختواره زیست فناوری کشور بر محورهای اصلی و بر اساس پتانسیل های دانشگاه ها و زیر ساخت های موجود توجه می گردد، و همینطور، بر تقسیم کار در سطح ملی و در بین دانشگاهها و موسسات پژوهشی اشاره نمودند.

ایشان با ارائه آماری از فعالیت های زیست فناوری کشور بیان داشتند که بیشتر دانشگاههای وابسته به وزارت عتف و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی توافق نامه خود با ستاد را نهایی نموده اند و امید است به زود توافق نامه همکاری با  دانشگاه زنجان نیز به امضا برسد.

در ادامه جلسه، جناب آقای دکتر امیدی نیا، عضو محترم گروه پژوهش، زیرساخت و توسعه زیست فناوری ستاد زیست فناوری،  صحبت های خود را با اشاره به نقش کلیدی استانداری ها و همکاری نزدیک صنعت با دانشگاه ها آغاز نمودند. ایشان به تلاش همکاران هیئت علمی بر تجاری سازی پژوهش های زیست فناوری تاکید کردند

.همچنین جناب آقای دکتر ناخدا، از اعضاء دیگر گروه پژوهش، زیرساخت و توسعه زیست فناوری ستاد، به ارتباط خوب پژوهشگاه بیوتکنولوژی با دانشگاه زنجان اشاره کردند و تا کید کرد که اولویت هایی اعلام شده با بحث کلان کشور همخوانی دارد و می تواند به عنوان یک فرصت مورد استفاده قرار گیرد.

در انتهای جلسه برخی از موضوعات توسط همکاران دانشگاهی و موانع موجود در همکاری با ستاد  مطرح گردید و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.این برنامه، با بازدید اعضا محترم  ستاد توسعه زیست فناوری از پژوهشکده زیست فناوری دانشگاه به پایان رسید.

کلمات کلیدی

تصاویر

 ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان
//isti.ir/ZHP2