۱۵۰ طرح کلان ملی فناوری با کمک دانشبنیانها تجاریسازی شد
با کمک دانشبنیانها در سه سال گذشته ۱۵۰ طرح کلان ملی فناوری در حوزههای مختلف تجاریسازی شد.
برگزاری پنجمین دوره نمایشگاه بین المللی آیفارم
پنجمین دوره نمایشگاه بین المللی آیفارم (iFarm) با محوریت کشاورزی و باغبانی از فردا به مدت ۳ روز در محل نمایشگاه بین المللی شهرآفتاب تهران برگزار میشود.
ایجاد صندوق سرمایه گذاری بورسی در حوزه امنیت غذایی
معاون ستاد توسعه زیست فناوری، معاونت علمی از راه اندازی صندوق سرمایه گذاری مشترک خصوصی بورسی با هدف جذب سرمایه های مردمی برای سرمایه گذاری شرکتهای حوزه امنیت غذایی خبر داد.
با حضور معاون علمی و فناوری؛
نخستین خط تولید جلبک اسپیرولینا و درخت جلبکی رونمایی می شود
معاون علمی و فناوری رییسجمهوری وارد شهر تبریز شد و مورد استقبال استاندار و مسئولان استانی قرار گرفت. ستاری در این سفر یک روزه، نخستین خط تولید جلبک اسپیرولینا، خطوط تولید محصولات هوشمند در حوزه لوازم خانگی، نخستین خانه خلاق و نوآوری تبریز و خانه خلاق و نواوری شهرستان مرند را افتتاح میکند
تولید خوراک دام و طیور از پسماند رستوران ها / جایگزین ذرت و سویا
محققان در یک شرکت دانش بنیان موفق شدند با استفاده از پسماند رستوران ها، جایگزین ذرت و سویا برای نهاده های دامی را تولید کنند.
آغاز توزیع واکسنهای آنفلوانزای تولید داخل
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: توزیع واکسنهای ایرانی آنفلوانزا از دیروز شروع شد و از دو و نیم میلیون دز واکسنی که برای امسال در نظر گرفته شده، حدود یک میلیون دز از واکسنهای ایرانی آنفلوانزا است.
اجرای 30 پروژه ملی؛ ایجاد پالایشگاههای زیستی در کشور رونق میگیرد
ساختار بازیافتی و سازگار با محیط زیست مهمترین وجه تمایز محصولاتی است که از پالایشگاههای زیستی استخراج می شود.
صنعت کشاورزی را فناوریهای هوشمند متحول میکند
فناوریهای جدید میتوانند صنعت کشاورزی را نیز مانند هر صنعت دیگری متحول کنند که این امر در ایران توسط شرکتهای دانشبنیان و خلاق انجام پذیر است.
صرفه جویی ارزی ۱.۷ میلیارد دلاری با حمایت از تولید داخلی دارو
رئیس امور سلامت و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجه گفت: با کمک معاونت علمی ریاست جمهوری و وزارت بهداشت ۸ پلتفرم تولید دارو طراحی شده که این پلتفرم ها حدود ۱.۷ میلیارد دلار صرفه جویی ارزی به همراه خواهد داشت.
امضای تفاهم نامه همکاری بین ستاد توسعه زیست فناوری و سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان (سمپاد)
اولین دوره کارسوق مهندسی ژنتیک سال 1396 با 480 نفر مخاطب برگزار شده است که این تعداد در پنجمین دوره این کارسوق در حدود 14700 نفر را شامل می گردد.