آغاز توزیع واکسنهای آنفلوانزای تولید داخل
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: توزیع واکسنهای ایرانی آنفلوانزا از دیروز شروع شد و از دو و نیم میلیون دز واکسنی که برای امسال در نظر گرفته شده، حدود یک میلیون دز از واکسنهای ایرانی آنفلوانزا است.
اجرای 30 پروژه ملی؛ ایجاد پالایشگاههای زیستی در کشور رونق میگیرد
ساختار بازیافتی و سازگار با محیط زیست مهمترین وجه تمایز محصولاتی است که از پالایشگاههای زیستی استخراج می شود.
صنعت کشاورزی را فناوریهای هوشمند متحول میکند
فناوریهای جدید میتوانند صنعت کشاورزی را نیز مانند هر صنعت دیگری متحول کنند که این امر در ایران توسط شرکتهای دانشبنیان و خلاق انجام پذیر است.
صرفه جویی ارزی ۱.۷ میلیارد دلاری با حمایت از تولید داخلی دارو
رئیس امور سلامت و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجه گفت: با کمک معاونت علمی ریاست جمهوری و وزارت بهداشت ۸ پلتفرم تولید دارو طراحی شده که این پلتفرم ها حدود ۱.۷ میلیارد دلار صرفه جویی ارزی به همراه خواهد داشت.
امضای تفاهم نامه همکاری بین ستاد توسعه زیست فناوری و سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان (سمپاد)
اولین دوره کارسوق مهندسی ژنتیک سال 1396 با 480 نفر مخاطب برگزار شده است که این تعداد در پنجمین دوره این کارسوق در حدود 14700 نفر را شامل می گردد.
رونمایی از پنجمین صندوق خصوصی فرابورس ایران
توسعه اکوسیستم سلامت با «اکسیر»
پذیرهنویسی پنجمین صندوق سرمایهگذاری خصوصی با نام «صندوق اکسیر زیست پارسیان» از امروز در فرابورس کلید خورد و در نشست خبری ویژه این صندوق، ضمن تشریح ویژگیهای «اکسیر»، به لزوم تسهیل مسیر تأمین مالی در اکوسیستم سلامت تأکید شد. همچنین در این نشست، توسعه مسیر ورود ابزارهای تأمین مالی برای سرمایهگذاری جسورانه در فرابورس مورد توجه قرار گرفت.
تعیین چشم انداز ۱۰ ساله برای جهش «اقتصاد غذا» با فناوری
مدیر گروه تولید، تجاری سازی و بازاریابی ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی گفت: درصدد برامدیم تا چشم انداز ۱۰ ساله برای تحقیق فناوری های حوزه مواد غذایی را تهیه کنیم.
درخواست ارسال پیشنهادیه (RFP) ارتقا سطح تحقیق و توسعه به منظور تجاری سازی درحوزه زیست فناوری
هدف اصلی این طرح ، تدوین بسته ارتقا سطح تحقیق و توسعه حوزه زیست فناوری در راستای شبکه سازی ، شناسایی و فعال سازی بازیگران حوزه مذکور است. در این راستا شناسایی نیاز فناورانه صنعت، شناسایی فناوران و پژوهشگران حوزه زیست فناوری، شناسایی زیرساخت مورد نیاز و بهم رسانی طرفین عرضه و تقاضای فناوری به منظور تجاری سازی و سرمایه گذاری های مرتبط از اهمیت ویژه ای برخوردار است .
توسعه صنعت دام، طیور و آبزیان با کمک 5 فناوری برتر جهانی و 13 پروژه ملی کارآمدتر میشود
صنعت دام، طیور و آبزیان به عنوان یکی از صنایع راهبردی و حساس در تامین امنیت غذایی، نیازمند به کارگیری فناوری های روز و پیشرفته است تا بتواند عملکرد خود را ارتقا دهد.