دبیر ستاد توسعه زیست فناوری تاکید کرد

تحریم ها بهترین فرصت برای توسعه زیست فناوری در کشور

ستاد توسعه زیست فناوری موفق شده است تاکنون با توسعه زیست فناوری در صنایع مختلف دارویی اثر تحریم ها در کشور کمرنگ کند و از تهدید تحریم ها بهترین فرصت را برای رونق تولید در کشور استفاده کند.

 

 

 

 

نشست هم اندیشی روسای مراکز تحقیقات دارویی در  دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور دبیر ستاد توسعه زیست فناوری و مدیران و سیاست گذاران صنایع دارویی کشور برگزار گردید.

دکتر مصطفی قانعی در این نشست به فعالیت شرکت‌های فراوانی در حوزه زیست فناوری اشاره کرد و گفت: بیش از پنجاه درصد معافیت مالیاتی درآمد شرکت‌های دانش بنیان و همچنین ۶۰ درصد صادرات دانش‌بنیان کشور مربوط به زیست فناوری است که این موضوع نشان می‌دهد ایران در حوزه زیست فناوری رشد بسیار خوبی داشته است.

وی ادامه داد: کشور در حوزه بیوتکنولوژی به خصوص در بعد پزشکی گسترش خیلی خوبی داشته و به مرحله‌ای رسیدیم که علاوه بر تامین نیازهای داخل، اقدام به صادرات داروهای بیوتکنولوژی به خارج از کشور می‌کنیم.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری، روسیه، عراق، سوریه، پاکستان، مالزی و ترکیه را از جمله کشورهایی اعلام کرد که صادرات داروهای بیوتکنولوژی به آن‌ها انجام می‌شود و گفت: انتقال دانش بیوتکنولوژی به آرژانتین در حال شکل‌گیری است.

قانعی بیان داشت: حداقل یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار ارزش تولیدات محصولات بیوتکنولوژی کشور است که امیدواریم با برنامه‌ریزی مناسب این رقم افزایش یابد.

وی ادامه داد: ستاد توسعه زیست فناوری موفق شده است تاکنون با توسعه زیست فناوری در صنایع مختلف دارویی اثر تحریم ها در کشور کمرنگ کند و از تهدید تحریم ها بهترین فرصت را برای رونق تولید در کشور استفاده کند.

 

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری تاکید کرد: صنعت زیست‌فناوری صنعتی ارزش‌آفرین است و توجه به تمام زوایای آن راهگشای توسعه اقتصادی است. به طور مثال در این حوزه بخش‌های مختلفی چون جلبک، کشاورزی زیستی، سوخت‌های زیستی و غیره هم هست که توسعه آنها می‌تواند به رونق اقتصادی در کشور منجر شود.

کلمات کلیدی

تصاویر

 ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان
//isti.ir/ZmH2