برگزاری یازدهمین دوره جایزه بزرگ بیوتکنولوژی در دانشگاه تربیت مدرس

به گزارش روابط عمومی ستاد توسعه زیست فناوری برنامه‌های روز زیست‌فناوری دانشگاه تربیت مدرس شامل سه رویداد یازدهمین دوره جایزه بزرگ بیوتکنولوژی دانشگاه تربیت مدرس، ایده بازار و فن‌بازار حوزه زیست فناوری در سالن جابرابن حیان دانشگاه تربیت مدرس در روز سه شنبه 27 آذر ماه برگزار گردید.

 

 

 

 

 

 

به گزارش روابط عمومی ستاد توسعه زیست فناوری برنامه‌های روز زیست‌فناوری دانشگاه تربیت مدرس شامل سه رویداد یازدهمین دوره جایزه بزرگ بیوتکنولوژی دانشگاه تربیت مدرس، ایده بازار و فن‌بازار حوزه زیست فناوری در سالن جابرابن حیان دانشگاه تربیت مدرس در روز سه شنبه 27 آذر ماه برگزار گردید.

فاطمه رهبری زاده رئیس مرکز تحقیقات و توسعه زیست فناوری دانشگاه تربیت مدرس در حاشیه برگزاری یازدهمین دوره جایزه بزرگ بیوتکنولوژی دانشگاه تربیت مدرس و دومین سال برگزاری همایش روز زیست فناوری این دانشگاه گفت: دانشگاه تربیت مدرس بعنوان قطب بیوتکنولوژی کشور از سال 1378 رسالت اعطای جایزه بزرگ بیوتکنولوژی را به شرکت های تولید کننده یا افرادی که محصول در حوزه زیست فناوری داشته باشند برعهده دارد.
وی با اشاره به برگزاری نخستین سال گرامیداشت روز زیست فناوری در سال گذشته با سه برنامه فن بازار زیست، ایده بازار زیستی و اعطا جایزه بیوتکنولوژی در دانشگاه تربیت افزود:امسال برنامه را ارتقا دادیم که علاوه بر سه برنامه قبلی برنامه اولین رویداد مرکز مجازی شتاب دهنده زیست فناوری دانشگاه نیز برگزار شد.
رهبری زاده با اشاره به همکاری علمی و پژوهشی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس با شرکت پرسیس ژن بعنوان شتاب دهنده محصولات زیست فناوری افزود: البته ما با این شرکت همچنین فاز همکاری های خود را در قالب قراردادهایی به منظور حمایت از محصولات آزمایشگاهی اساتید این دانشگاه برای ورود به بازار آغاز کرده ایم.
وی با اشاره به برگزاری دومین سال روز زیست فناوری در دانشگاه تربیت مدرس گفت:ما خوشحالیم که در این برنامه ها در تلاش هستیم که ایده ها و طرح های خام دانشجویی را به طرح های آزمایشگاهی و در ادامه محصول تبدیل کنیم.
رهبری زاده افزود: در این راستا دانشگاه تربیت مدرس با برگزاری روز زیست فناوری بستری را فراهم کرده است که دانشجویان بتوانند ایده های خود و اعضای هیات علمی نیز محصولات آزمایشگاهی خود را ارائه کنند که بهترین آنها از سوی شتابدهنده ها برای حمایت از تولید صنعتی انتخاب می شوند.
رئیس مرکز تحقیقات و توسعه زیست فناوری دانشگاه تربیت مدرس همچنین در خصوص اینکه امسال جایزه بزرگ بیوتکنولوژی دانشگاه تربیت مدرس به چه کسانی تعلق گرفت نیز با بیان اینکه این جایزه فقط به محصولات زیست فناوری اعطا می شود که تولید و صادر شده باشند، گفت: با اینکه 34 طرح را دریافت کرده بودیم اما امسال برای جایزه اول و دوم هیچ انتخابی نداشتیم و فقط چهار طرح به شورای تخصصی ارسال شد
وی با اشاره به افزایش مبلغ جایزه سوم جایزه بزرگ بیوتکنولوژی دانشگاه تربیت مدرس از سه به پنج میلیون تومان گفت:این جایزه امسال به یک شرکت‌ فناور بابت طرح تولید آنتی‌بادی و دلیزوماب اهدا شد
وی افزود: البته محصولات بیوتکنولژی زیادی در کشور وجود دارند که تولید و صادر می شود اما آنها برای جایزه اعلام آمادگی نکرده بودند.
رهبری زاده گفت:البته درصدد هماهنگی با ستاد و صندوق زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هستیم که برای سال 1398 برای دریافت طرح ها بیشتری در حوزه زیست فناوری آئین اعطای کار اطلاع رسانی برگزاری بزرگترین جایزه بیوتکنولوژی کشور با همکاری رسانه ها در سطح کشور به شکل فراگیر انجام شود.
وی افزود: بر همین اساس از سال آینده آئین اعطای جایزه بزرگ بیوتکنولوژی دانشگاه تربیت مدرس طبق یک روال منظم با دعوت از روسای دانشگاه ها و مراکز پژوهشی کشور برای انتخاب برترین ها بصورت ملی برگزار می شو

در ادامه این همایش، دکتر احمدی، رییس دانشگاه تربیت مدرس ضمن تشکر از برنامه‌ریزان این همایش، هیات داوران، استادان، دانشجویان و انجمن‌های مرتبط با فناوری زیستی گفت: دانشگاه تربیت مدرس یکی از مهم‌ترین قطب‌های فناوری زیستی است. در حال حاضر با برنامه‌ریزی خوب مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی و دانشکده معتبر علوم زیستی و همچنین مشارکت بزرگان صنعت و فناوری افق درخشانی را پیش روی فعالیت‌های این حوزه می‌بینم. امیدوارم این همایش سال آینده باشکوه‌تر و فراگیرتر برگزار شود.

 


 

 

کلمات کلیدی

تصاویر

 ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان
//isti.ir/ZXWi