برگزاری نشست توجیهی طرح مراکز پیشگام زیست فناوری دانش آموزی و همایش ترویجی زیست فناوری استان مازندران با حضور نمایندگان 6 استان کشور
نشست توجیهی طرح مراکز پیشگام زیست فناوری دانش آموزی با حضور نمایندگان استان های تهران، خوزستان، اصفهان، لرستان، فارس و یزد در پژوهشکده شمال انستیتوپاستور ایران در تاریخ 24 دیماه برگزار گردید.
نشست توجیهی طرح مراکز پیشگام زیست فناوری دانش آموزی با حضور نمایندگان استان های تهران، خوزستان، اصفهان، لرستان، فارس و یزد در پژوهشکده شمال انستیتوپاستور ایران در تاریخ 24 دیماه برگزار گردید.
این جلسه با حضور جناب آقای دکتر سروری، معاون و مدیر گروه سرمایه انسانی، آموزش و ترویج ستاد توسعه زیست فناوری، جناب آقای نظری معاون محترم اداره کل آموزش و پرورش استان مازندران، سرکار خانم نظریان، نماینده محترم دفتر آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش،جناب آقای دکتر آسوری، رییس محترم پژوهشکده شمال، مسئول پژوهش سرای منتخب و رییس تکنولوژی آموزشی 6 استان و مسئولین آموزش و پرورش شهرستان آمل برگزار گردید.
در این نشست، جناب آقای دکتر سروری پس از معرفی ساختار،اهداف، گروه ها و مجموعه های ذیل ستاد توسعه زیست فناوری، به اهمیت چشمگیر زیست فناوری پرداخته و به بازار عظیم زیست فناوری در جهان و ایران اشاره فرمودند. سپس در ادامه، جناب آقای نظری، معاون محترم اداره کل آموزش و پرورش استان مازندران با بیان اینکه در قرن 21، مهمترین وظیفه آموزش و پرورش، ایجاد شوق یادگیری و شکل دهی جامعه ای دانایی محور است به فعالیت های زیست فناوری دانش اموزی در استان مازندران به صورت پایلوت اشاره نمودند. وی ابرازامیدواری کردند که با تقویت این دانش و ترویج زیست فناوری بین دانش آموزان در سال های آینده، محققان بزرگی پرورش یابند که با بکارگیری این طرح مهم وکلیدی به کمک پزشکی، غذایی، دارویی کشاورزی وزیست محیطی بیایند.
در ادامه جلسه جناب آقای دکتر آسوری فعالیت های انجام شده در پایلوت مازندران را تشریح نموده و دلایل موفقیت طرح بیان گردید. مجری پایلوت طرح نظام ملی زیست فناوری دانش آموزی دراین نشست گفت: درمدت زمان محدود اجرای این طرح، تاکنون نتایج مطلوبی بهدست آمده و همگرایی بین ستاد توسعه زیست فناوری، اداره کل آموزش و پرورش مازندران، شهرداری، خیرین و سایرمراکز علمی و آموزشی استان سبب کسب نتایج مطلوب شده است.ایشان بیان کردند که آینده کشورهای پیشرفته ودرحال توسعه با زیست فناوری گره خورده است و ما درکشور نیز چاره ای جز این نداریم برای توسعه پایداربه عنوان یک رشته میان رشته ای آن را از مدارس جدی بگیریم.
پس از آن طرح مراکز پیشگام به طور کامل برای حضار ارائه و نحوه همکاری استان ها در اجرای طرح در هر استان بیان شد و نمایندگان استان ها با بحث و ارائه پرسش در خصوص طرح، جزییات طرح را مورد بررسی قرار دادند.
لازم به ذکر است که در این جلسه، سرکار خانم نظریان نماینده محترم دفتر آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش به اهمیت توجه به علوم نوین در جامعه توسط آموزش و پرورش اشاره نموده و پژوهش سرای منطقه 10 تهران را به عنوان قطب زیست فناوری کشور جهت ارتباط با نمایندگان 6 استان منتخب معرفی نمودند.
همچنین در ادامه برنامه در روز دوم در تاریخ 25 دیماه، همایش ترویجی زیست فناوری استان مازندران با حضور نمایندگان استان ها و مسئولین پژوهش سراها و دبیران زیست شناسی شهرهای مختلف استان مازندران برگزار گردید و از همراهی دبیران و مدیران فعال در طرح پایلوت مازندران تقدیر و تشکر به عمل آمد.
ارسال به دوستان