برای ارتقای امنیت غذایی 7 مدل حمایتی از پژوهش‌ها تعریف شد

زیست‌فناوری یکی از نزدیک‌ترین عرصه‌های فناورانه‌ای است که ارتباط مستقیمی با تامین و ارتقای امنیت غذایی دارد.

این فناوری می‌تواند با کمک تقسیم کار ملی و تعیین سهم و نقش هر یک از بازیگران حوزه امنیت غذایی، نقشی تاثیرگذار در تحقق این اولویت ملی داشته باشد و سلامت جامعه را تضمین کند. ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم با همین هدف در تلاش است تا با اجرای طرح‌ها و حمایت‌های ویژه از فعالان این حوزه در همه عرصه‌های مرتبط، زمینه تامین امنیت غذایی را در کشور فراهم کند.

از جمله بازیگرانی که جزء حلقه‌های نخستین زنجیره بازیگران در هم تنیده و اثرگذار در حوزه تامین امنیت غذایی محسوب می شوند، پژوهشگران و فعالان پژوهشی هستند. به همین دلیل حمایت از آنها می تواند کشور را در دستیابی به این مهم یاری کند.

در همین راستا ستاد با 7 مدل حمایتی از «رساله‌های دکتری»، «طرح‌های پژوهشی مساله‌محور»، «مقالات زیست فناوری»، «نخبگان وظیفه»، «نشست های تخصصی»، «دوره‌های فرصت مطالعاتی» و «دوره‌های پسادکتری» در این زمینه نقش آفرینی می‌کند.

کاری که ذیل طرح تقسیم کار ملی زیست فناوری تعریف شده است و سعی دارد تا از ظرفیت و توانمندی دانشی و تخصصی همه نهادها، افراد و بخش خصوصی که می توانند به ارتقای امنیت غذایی کمک کنند، به خوبی استفاده کند.

کلمات کلیدی
//isti.ir/ZSmu