بازدید دبیر ستاد توسعه زیست فناوری از پارک علم وفناوری البرز
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری با اشاره به ضرورت همکاری های بیشتر جهاد دانشگاهی و معاونت علمی گفت: برای اجرای پروژه های مشترک که مورد نیاز کشور هستند محدودیت مالی و بودجه ای نداریم .
دکتر مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و هیات همراه از آخرین دستاوردها و توانمندی های پارک علم و فناوری البرز و مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی بازدید کردند.
دکتر حمیدرضا طیبی رئیس جهاددانشگاهی در نشستی که با حضور مدیران و دبیر ستاد توسعه زیست فناوری دکتر محمدرضا پورعابدی معاون پژوهش و فناوری این نهاد رئیس پارک علم و فناوری البرز، معاونین و برخی از پژوهشکده های مستقر در مجتمع تحقیقاتی برگزار شد، اظهار داشت: فعالیت های تحقیقاتی در گروه های پژوهشی این نهاد تا مرز تولید فناوری انجام می شود و مراکز خدمات تخصصی به صورت حرفه ای این فعالیت ها را به جامعه ارائه می کنند.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به ضرورت همکاری های بیشتر جهاد دانشگاهی و معاونت علمی گفت: برای اجرای پروژه های مشترک که مورد نیاز کشور هستند محدودیت مالی و بودجه ای نداریم و هم از طریق معاونت علمی و فناوری و هم صندوق نوآوری و شکوفایی آماده همکاری و حمایت از طرح هایی هستند که در زمینه های مختلف زیست فناوری ارائه شود.
دکتر قانعی با اشاره به اینکه ورود ما به حوزه دارو موفق بوده است گفت: کشورمان در حوزه های مختلف علوم و تحقیقات تجربیات خوبی کسب کرده است ولی باید تلاش شود تا بخش های غیردولتی و خصوصی بیش از گذشته در توسعه بخش های مختلف کشور ورود پیدا کنند.
وی با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی مایه امید کشور است اظهار داشت: انتظار ما این است که جهاد دانشگاهی بیش از هر زمانی در شرایط کنونی نقش آفرینی کند و طرح های خود را در زمینه های مختلف به ما ارائه کند.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بر تعامل بیشتر بخش های مختلف جهاد دانشگاهی از جمله پژوهشکده ها، مراکز علمی، شرکت ها و واحدهای فناور مستقر در پارک های علم و فناوری این نهاد با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تاکید کرد.
همچنین در حاشیه این بازدید در خصوص شبکه مجازی بانک های ژنی کشور بحث و گفتگو شدو با توجه به اینکه زیرساخت این شبکه در مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران وجود دارد مقرر گردید جهت تکمیل و ارتقاء آن همکاری های لازم بین مرکز و ستاد توسعه زیست فناوری انجام شود.
گفتنی است، در این بازدید زمینه همکاری های متقابل توسط طرفین مطرح و مورد بررسی قرار گرفت
درپایان برنامه از قسمت های مختلف مرکز آزمایشگاهی حیوانات پژوهشگاه ابن سینا ، پژوهشکده گیاهان دارویی و مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران بازدید به عمل آمد و مدیران و کارشناسان بخش های مختلف به بیان فعالیت واحدهای مربوطه پرداختند .
ارسال به دوستان