دبیر ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی:
اقتصاد زیستی راهبرد ملی برای تحقق اقتصاد مقاومتی است
دبیر ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی، گفت: اقتصاد زیستی یکی از مهمترین اهبردهای ملی برای تحقق اقتصاد دانش بنیان و اقتصاد مقاومتی در کشور است.
دبیر ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی، گفت: اقتصاد زیستی یکی از مهمترین اهبردهای ملی برای تحقق اقتصاد دانش بنیان و اقتصاد مقاومتی در کشور است.
به گزارش مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مصطفی قانعی، دبیر ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بیان کرد: اقتصاد زیستی شاخه نوظهوری است که پتانسیلهای مربوط به آن به متولیان امر از نهادهای سیاستگذار، صاحبان صنایع، سرمایهگذاران، کارآفرینان و فناوران مرتبط اجازه میدهد بازار زیستفناوری را گسترش دهند.
وی اظهار کرد: اقتصاد زیستی این فضا را فراهم میکند که فعالان این حوزه با ایجاد فضایی تعاملی پیرامون مفهوم نوینی از کسب و کار و اقتصاد، زمینه مشارکت طرفین در ایجاد و گسترش بازار فرآوردههای زیستی و رونق اقتصادی در این عرصه تلاش کنند.
قانعی، با اشاره به اینکه عرصه نوین زیستفناوری یکی از عرصههای مطلوب برای توسعه جامعه محسوب میشود، گفت: این رشته مهم علمی با شعار اقتصاد زیستی، راهبرد ملی در تحقق اقتصاد مقاومتی در ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مورد توجه قرار گرفته است.
به گفته قانعی، در این عرصه مهم علمی که در دنیا به عنوان یک شاخه علمی جدید شناخته شده، موضوعاتی مانند فرصتها و چشمانداز اقتصاد زیستی، راهکارهای توسعه فناوری، بازار و رقابتپذیری در صنایع زیستفناوری، مدلهای نوآوری و کارآفرینی در اقتصاد زیستی دانشبنیان، الگوهای سرمایهگذاری در زیستفناوری و سیاستها و الزامات توسعه اقتصاد زیستی مدنظر قرار دارد.
دبیر ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی با اشاره به نخستین اجلاس اقتصاد زیستی و زیست بازار ایران، تصریح کرد: ستاد توسعه زیستفناوری نیز با توجه به اینکه دنیا با یک نظام جدید اقتصادی به نام اقتصاد زیستی روبرو است که اتفاقی بسیار اثرگذار در عرصه اقتصاد کشورها است، با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رییس ستاد توسعه زیستفناوری و متخصصان و کارشناسان این حوزه را برگزار کرد تا ایران نیز از این عرصه مهم علمی عقب نیفتد.
به اعتقاد قانعی، در این اجلاس شرایط مناسبی برای تبیین مفاهیم اقتصاد زیستی و بسترسازی برای استقرار و توسعه نظام اقتصاد زیستبنیان در کشور برای نیل به اهداف متعالی نظام در زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی فراهم شد.
ارسال به دوستان