توسط یک شرکت فناور صورت گرفت؛
آنکوباتورهای آزمایشگاهی به صورت سیار تولید میشوند
یک شرکت فناور کشورمان توانسته است نمونه سیار انکوباتورهای آزمایشگاهی را با قابلیت نمونهگیری از تمامی نمونههای بیولوژیکی تولید و تجاری سازی کند.
یک شرکت فناور کشورمان توانسته است نمونه سیار انکوباتورهای آزمایشگاهی را با قابلیت نمونهگیری از تمامی نمونههای بیولوژیکی تولید و تجاری سازی کند.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، محمدحسین اسلامی مدیرعامل شرکت مهندسی اسطوره آذر صنعت به توانمندی این شرکت در تولید آنکوباتورهای سیار گفت: دستگاه انکوباتور سیار یک مدل کوچک شده و قابل حمل دستگاه انکوباتور آزمایشگاه است که میتواند در آزمایشگاه های بیولوژی برای کشت و رشد دادن نمونه های زنده مانند سلول ها یا میکروب ها به کار می رود.
وی افزود: این وسیله با کنترل رطوبت، دما، میزان اکسیژن و دی اکسید کربن شرایطی مناسب برای رشد اورگانیسم های زنده فراهم می کند و به عنوان یکی از از ابزار های مهم در آزمایش های میکروبیولوژی، زیستشناسی سلولی و... به شمار میرود.
اسلامی با اشاره به توانمندیهای این دستگاه مشابه نمونه آنکوباتور نصب شده در آزمایشگاهها افزود: این دستگاه با برخورداری از قابلیت انکوباسیون تمام نمونههای بیولوژیکی و سلول زنده، نقل و انتقال این نمونه ها را در محیط انکوباسیون از محلی به محل دیگر امکانپذیر می سازد. انکوباتور سيار مدل (MIP) جهت انتقال انواع نمونه های آزمایشگاهی خصوصا نمونه اسپرم از محل نمونهگیری به آزمایشگاه طراحی شده است.
این فعال فناور به حل بسیاری از چالشهای نمونهگیری به شیوه پیشین با کمک دستگاه انکوباتور سیار اشاره کرد و گفت: با استفاده از ان دستگاه، در محیطی کاملا آرام و عاری از استرس از شخص نمونه دهنده به روش طبیعی نمونه دریافت شده و به وسيله انکوباتور سیار به آزمایشگاه مورد نظر انتقال مییابد که نمونههای حساس مانند اسپرم از آسیبهاي وارده در اثر استرس مصون خواهند بود.
اسلامی در ادامه گفت: این دستگاه با بهره گیری از پیشرفته ترین فناوری سخت افزاری و نرم افزاری طراحی و تولید شده است که ضمن دقت عمل بسیار بالا، با شارژ به وسیله برق شهری میتواند به مدت 3 ساعت فعالیت کند.
این فعال فناور به طراحی دستگاهها و ثبت دستگاههای آزمایشگاهی این حوزه افزود: بخشی از فعالیتهای این شرکت به طراحی مدارات الکترونیکی و PCB و برنامه نویسی صنعتی میکرو کنترلر، طراحی سیستمهای دیجیتال هدایت و کنترل و روباتهای صنعتی و همچنین طراحی خطوط تولید و اتوماسیون واحدهای تولیدی و صنعتی مربوط میشود.
ارسال به دوستان