92 پروژه ملی به تولید دارو در کشور رونق میدهد
در یک همافزایی ملی و با استفاده از ظرفیتهای دانشی و تخصص موجود در کشور؛ 92 پروژه برای افزایش تولید داروها، حد واسط ها و مواد اولیه دارویی به اجرا درمیآید.
نمایشگاه اختصاصی کالاهای ایرانی در بصره
نمایشگاه اختصاصی کالاهای ایرانی با همکاری سازمان توسعه و تجارت ایران طی روزهای 9 تا 18 آذرماه 1401 در بصره (عراق) برگزار می گردد.
توسعه صنعت دام، طیور و آبزیان با کمک دانشبنیانها و خلاقها
شرکتهای دانشبنیان و خلاق با شناسایی چالشها و فرصتهای موجود در حوزه دام، طیور، آبزیان و حشرات اقدام به توسعه بازار این حوزه با تولید محصولات ایرانساخت کردند.
توسعه کسب و کار دانش بنیان ها در کشاورزی و مواد غذایی
مدیر گروه تولید، تجاری سازی و بازاریابی ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی گفت: ما درصدد تکمیل زنجیره و توسعه کسب و کارهای دانش بنیان، حلقه تولیدات حوزه کشاورزی و مواد غذایی هستیم.
بهرهوری تولید محصولات زیستی ارتقا مییابد؛ نفوذ فناوری اطلاعات با اجرای 10 پروژه ملی
به زعم کارشناسان؛ فناوری میتواند ابزاری برای افزایش بهرهوری، مدیریت صحیح و جهش تولید در حوزه کشاورزی و باغداری باشد.
۱۵۰ طرح کلان ملی فناوری با کمک دانشبنیانها تجاریسازی شد
با کمک دانشبنیانها در سه سال گذشته ۱۵۰ طرح کلان ملی فناوری در حوزههای مختلف تجاریسازی شد.
برگزاری پنجمین دوره نمایشگاه بین المللی آیفارم
پنجمین دوره نمایشگاه بین المللی آیفارم (iFarm) با محوریت کشاورزی و باغبانی از فردا به مدت ۳ روز در محل نمایشگاه بین المللی شهرآفتاب تهران برگزار میشود.
ایجاد صندوق سرمایه گذاری بورسی در حوزه امنیت غذایی
معاون ستاد توسعه زیست فناوری، معاونت علمی از راه اندازی صندوق سرمایه گذاری مشترک خصوصی بورسی با هدف جذب سرمایه های مردمی برای سرمایه گذاری شرکتهای حوزه امنیت غذایی خبر داد.
با حضور معاون علمی و فناوری؛
نخستین خط تولید جلبک اسپیرولینا و درخت جلبکی رونمایی می شود
معاون علمی و فناوری رییسجمهوری وارد شهر تبریز شد و مورد استقبال استاندار و مسئولان استانی قرار گرفت. ستاری در این سفر یک روزه، نخستین خط تولید جلبک اسپیرولینا، خطوط تولید محصولات هوشمند در حوزه لوازم خانگی، نخستین خانه خلاق و نوآوری تبریز و خانه خلاق و نواوری شهرستان مرند را افتتاح میکند
تولید خوراک دام و طیور از پسماند رستوران ها / جایگزین ذرت و سویا
محققان در یک شرکت دانش بنیان موفق شدند با استفاده از پسماند رستوران ها، جایگزین ذرت و سویا برای نهاده های دامی را تولید کنند.