دبیر ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی:
رفع مشکلات اقتصادی بانکهای ژن کشور ضروری است
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی، گفت: بهترین راه توسعه و حفظ ذخایر ژنتیکی کشور، رفع مشکلات اقتصادی بانکهای ژن است.
با حمایت ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی؛
شرکتهای دانشبنیان حوزه واکسن توسعه مییابد
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی گفت: تلاش خواهیم کرد که تعداد شرکت های مستقر در مراکز رشد را افزایش دهیم و از فعالیت شرکت های خصوصی حمایت کنیم.
سیزدهمین کنفرانس بینالمللی متابولومیک و زیستشناسی سامانهها
سیزدهمین کنفرانس بینالمللی متابولومیک و زیستشناسی سامانهها در 11 الی 12 ماه ژوئن سال 2018 در شهر لندن انگلستان برگزار می گردد.
استفاده از کنجاله حشرات برای تغذیه ماهی در امریکا
استفاده از کنجاله حشرات جهت تامین خوراک خانواده آزاد ماهیان در شمال امریکا اولین بار پس از استفاده موفقیت آمیز در شرکتEnterraمجاز اعلام شد.
حشرات،مسیری براییافتن مخمرهای تجاری جدید
مخمرها قارچهای کوچکی هستند اما نقشی کلیدی در تولید هر نوع مادهای، از آبجو و پنیر گرفته تا مواد شیمیایی صنعتی و سوختهای زیستی ایفا میکنند.
شناسایی ترکیبی ارزشمند و کمیاب در برگ گیاهان
محققان آزمایشگاه ساینبوری در دانشگاه کمبریج موفق به شناسایی ترکیب واتریت معدنی، فرمی از کربنات کلسیم در روی برگ تعداد زیادی از گیاهان آلپ موجود در باغ گیاهشناسی این دانشگاه شدند. این ترکیب معدنی بهندرت بر روی زمینیافت میشود.
افزایش عملکرد گیاهان با پپتیدهای طبیعی
شرکتMicropep Technologies اخیراًیک تکنولوژی جدید در سطح مولکولی برای افزایش رشد و مقاومت گیاهان معرفی کرده است. هزینه این پروژه بالغ بر ۴ میلیونیورو است که توسط دو سرمایهگذار جدید به نامهای “Sofinnova Partners”، بزرگترین صندوق بیوتکنولوژی صنعتی در جهان، وIrdiSoridecGestionتأمین شده اس
شریف زیست
به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف؛ این همایش با هدف آشناسازی دانشجویان با زمینههای کاری رشتههای فنی مهندسی در حوزه زیست فناوری و نیز معرفی دستاوردهای کشور در این حوزه برگزار خواهد شد.
ششمین سمپوزیوم بین المللی فدراسیون انجمن های آسیایی باکتری های اسیدلاکتیک و چهارمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند
ششمین سمپوزیوم بین المللی فدراسیون انجمن های آسیایی باکتری های اسید لاکتیک و چهارمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند در ایران برگزار خواهد شد. این سمپوزیوم، هر سال در یکی از کشورهای آسیایی برگزار می گردد.
تبدیل گیاهان به کارخانههای دارویی
پتانسیل تولید داروهای ارزان قیمتتر در گیاهان خوراکی از جمله کاهو و کانولا یک گام مهم در جهت توسعه و پیشرفت دارویی درنظر گرفته شدهاست.