رویداد ملی «نوآوری, فناوری و کارآفرینی حوزه شتر »
مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی یزد و موسسه تحقیقات علوم دامی کشور با همکاری دفتر امور فناوری سازمان تحقیقات, آموزش و ترویج کشاورزی و ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار می کند
اولویتهای حمایتی مرحله اول ستاد در سال 1400 اعلام شد.
این ستاد با هدف شناسایی بهتر و جهتدهی توانمندیهای داخلی در راستای رفع نیازهای فناورانه صنایع و همچنین توسعه فناوریهای نوین، این فراخوان را منتشر نموده است. اولویت بررسی و حمایت (در صورت تصویب) با افراد واجد شرایط است که تا تاریخ 22 مردادماه سال جاری، در این فراخوان مشارکت نمایند. درخواستهای واصله پس از تاریخ مذکور، در صورت تامین منابع و اخذ مجوزهای لازم، در روال بررسی قرار خواهند گرفت.
تقویت گیاهان در برابر تغییرات اقلیمی با فناوری اصلاح ژن کریسپر!
پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود، فناوری اصلاح ژن کریسپر را در گیاهان به کار گرفتند تا آنها را در برابر تغییرات اقلیمی مقاوم کنند.
یک بررسی علمی نشان داد؛
ویروس کرونا ۲۰ هزار سال قبل هم به جان بشر افتاده بود
نتیجه یک بررسی علمی جدید که در نشریه کورنت بیولوژی چاپ شده نشان میدهد حدود ۲۰ هزار سال قبل ویروس کرونا در شرق آسیا به طور گسترده شایع شده بود.
کنترل باکتری روده با کمک یک رژیم غذایی کم کالری
پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود دریافتند که یک رژیم غذایی کم کالری میتواند جمعیت میکروبی روده را تغییر دهد.
نشست مشترک ستاد توسعه زیست فناوری و کمیته پژوهش شورای گسترش وزارت علوم تحقیقات و فناوری در طرح تقسیم کار ملی زیست فناوری
نشست مشترک گروه پژوهش، ستاد توسعه زیست فناوری و کمیته پژوهش شورای گسترش وزارت علوم تحقیقات و فناوری صبح روز چهارشنبه مورخ 02/04/1400 با حضور دبیر محترم کمیته؛ دکتر شریفی، رئیس گروه پژوهش ستاد؛ دکتر سعادت و کارشناسان گروه؛ مهندس هدایتی و مهندس صفردوست در ستاد توسعه زیست فناوری تشکیل شد.
در قالب یک پژوهش بررسی شد
ناگتهای مرغی که به باکتریهای مقاوم آلودهاند
نتایج یک مطالعه نشان داد که ۴۲ درصد از نمونههای ناگتهای مرغ بررسیشده، به باکتری "استافیلو کوکوس اورئوس" آلوده بودند.
جلسه مشترک ارتقای سامانه تقسیم کار ملی
جلسه همفکری ارتقای سامانه تقسیم کار ملی زیست فناوری در روز دوشنبه مورخ 31 خرداد 1399 با حضور رئیس گروه پژوهش و مسئول طرح تقسیم کارملی زیست فناوری و مسئول امور حمایتهای گروه پژوهش و ناظر طرح برگزار گردید.
مهار کروناویروس با کمک باکتری روده
پژوهشگران کره جنوبی در بررسی جدید خود دریافتهاند که شاید نوع خاصی از باکتری روده بتواند به مهار کروناویروس کمک کند.