حمایت از ۱۷ طرح زیستفناورانه استانی برای حفاظت از محیط زیست
شورورزی، پایلوت تصفیه زیستی و پالایشگاه زیستی؛ از جمله راهکارهای زیستفناورانهای هستند که کارآمدی آنها در محافظت از محیطزیست و کاهش آسیبهای محیطی به طبیعت اثبات شده است.
تولید محصولات دانشبنیان در حوزه سلامت حمایت شد تا خروج ارز از کشور کاهش یابد
در مجامع بینالمللی، سلامت را با 7 شاخص تعریف میکنند، عواملی که اگر نباشند؛ مفهوم سلامتی ابتر میماند.
توسعه صنعت کشاورزی با 8 فناوری سرعت میگیرد
کشاورزی از جمله صنایعی است که برای توسعه یافتگی به استفاده از فناوریهایی دارد که کارآمدی اقدامات و کیفیت محصولات تولیدی را افزایش میدهند.
4 گام ملی برای کسب سهم 3 درصد ایران از بازار جهانی زیستفناوری برداشته شد
افزایش سهم ایران از بازار جهانی زیست فناوری هدفی است که با حمایتهای دولتی و با تلاش شرکتهای دانشبنیان و خلاق محقق میشود.
بازدید از دستاوردهای ایرانساخت؛ ستاری: فرهنگ زیستبوم فناوری و نوآوری با رشد نمایانی در حال توسعه و ترویج است
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری از دستاوردهای دانشبنیان و خلاق ایرانساخت در حوزههای حمل و نقل هوشمند، دارو و درمان، صنایع خلاق، فناوری پلیمر و هوشمندسازی بازدید کرد.
درخواست برای ارائه پیشنهاد (RFP)
مدیریت، هماهنگی و اجرای ششمین کارسوق مهندسی ژنتیک
زیستفناوری به عنوان یکی از هفت علم کلیدی جهان به عنوان محور توسعه پایدار در بسیاری ازکشورها مورد توجه قرار گرفته است. این نشان دهنده اهمیت و جایگاه این علم در اقتصاد بوده در نتیجه مسلح بودن به این دانش میتواند نقش مهمی در توان قدرتی یک کشور ایفا کند.
درخواست برای ارائه پیشنهاد (RFP)
مدیریت، هماهنگی و اجرای باشگاه دانشآموزی زیستفناوری
حرکت بنیادین برای رشد و گسترش پایدار در زمینههای نوین علم و فناوری در کشور، نیاز به فرهنگ سازی و آشنایی ریشهای دانش آموزان با این فناوریها دارد.
نشست مجازی
آشنایی با بازار کنیا و فرایندهای ثبت و رجیستری
به همراه جلسات B2B تخصصی بین شرکت های ایرانی و کنیایی
معاون علمی و فناوری رییسجمهوری در بازدید از شتابدهنده لاکتوویژن: پیادهسازی مدلهای بومی برای توسعه علمی در کشور ضروری است
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با حضور در شتاب دهنده لاکتوویژن، از بخش های مختلف و توانمندی این مجموعه دیدن کرد.
بازیگران حوزه زراعت و باغبانی همکاری میکنند تا امنیت غذایی ارتقا یابد
استفاده از ظرفیت همه نهادها و بازیگرانی که به حوزه زارعت وباغبانی متصل هستند می تواند به ارتقای این صنعت و تامین امنیت غذایی در کشور کمک کند.