ایران در مسیر رشد در حوزه پزشکی بازساختی
دکتر مصطفی قانعی در جلسه با ریاست مرکز تحقیقات پوست و سلول های بنیادی و هیات علمی این مرکز ضمن اظهار امیدواری به رشد بیش از پیش علوم و فن آوری های سلول های بنیادی ، مرکز تحقیقات پوست و سلول های بنیادی را به عنوان یکی از مراکز تحقیقاتی شاخص در این حوزه نام برد
آخر هفتهای با طعم بیوتکنولوژی
فرصتی برای ایدهپردازی و تیمسازی در “ایده بازار بیوتکنولوژی” با حضور منتورها، مشاوران، سرمایهگزاران و داوران تخصصی از صنعت و ستاد توسعه زیستفناوری
در حاشیه برگزاری هجدهمین نمایشگاه بینالمللی دام و طیور و صنایع وابسته نشستی با حضور تولیدکنندگان محصولات پروبیوتیک دام و طیور و سازمانهای متبوعه برگزار نماید
ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در نظر دارد در حاشیه برگزاری هجدهمین نمایشگاه بینالمللی دام و طیور و صنایع وابسته نشستی با حضور تولیدکنندگان محصولات پروبیوتیک دام و طیور و سازمانهای متبوعه برگزار نماید. هدف از برگزاری این نشست ایجاد همافزایی همکاری بین شرکتهای تولیدکننده و صنایع مرتبط میباشد.
رئیس گروه پژوهش زیرساخت وتوسعه فناوری به منظورتبیین طرح تقسیم کار ملی در حوزه زیست فناوری در سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران حضور یافتند.
رئیس گروه پژوهش زیرساخت وتوسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به همراه اعضای گروه و کارشناسان گروه به منظور بازدید و آشنایی با پژوهشکده و تبیین طرح تقسیم کار ملی در حوزه زیست فناوری در سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران حضور یافتند.
اولین رویداد راهکارهای نوآورانه در چالش های فناوری های زیستی و سلامت
صنعت تجهیزات و ملزومات سلامت و بیوتک از صنایع استراتژیک در کشور ایران است. همفکری و همافزایی در این صنعت جزء اساس و بنیان گسترش این حوزه و کسب و کارهای مربوطه به شمار میآید. از این رو با توجه به اهمیت صنعت بیوتک و سلامت در ایران و همچنین تعداد استارتاپها و نوآوریها در این حوزه، نیاز به بسترسازی برای شبکهسازی هرچه بیشتر کسب و کارهای نوپا در این زمینه احساس میگردد. از زاویه دیگر به علت فاصله صنعت و دانشگاه، کسب و کارهای نوپا که از دانشگاه به صنعت ورود پیدا میکنند. اغلب با توجه به مشکلات و موانع، امکان شناسایی درست نیازهای صنعت را پیدا نمیکنند و این موضوع به عنوان یکی از اصلیترین علل شکست کسب و کارهای نوپا در این حوزه میباشد.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری در سمپوزیوم ملی کشت بافت گیاهی تاکید کرد
سمپوزیوم ملی کشت بافت گیاهی
اگر دولتی بخواهد جلوی یک میلیارد دلار واردات را بگیرد حداقل باید یک میلیارد دلار هزینه کند؛ در صورتی که در هیچکدام از بودجه های سالیانه کشور و برنامه ها چنین حمایتی از دولت ها را از علوم زیستی در چنین سطحی نمی بینیم و می توان گفت که پیشرفت کشورمان در عین عرصه ها بیش از هر چیز به همت دانشمندان ایرانی و تلاش شرکت ها که خصوصی هستند، بستگی داشته است.
با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهور
افتتاح شتابدهنده واکسن و سلول های بنیادی فن یاخته
این شتاب دهنده از شرکتها و فناوران فعال در زمینه داروهای نوترکیب در پلتفرم های مختلف از جمله تولید فرآورده های درمانی بر اساس سلول های بنیادی و تولید سویه انواع واکسن های مورد نیاز نظام سلامت کشور حمایت نرم افزاری و سخت افزاری می نماید. این شتابدهنده، مرداد ماه سال جاری با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر سورنا ستاری افتتاح شد.
در گفت و گو با رییس پژوهشکده زیست فناوری رویان
تولید برترین نژادهای بز در ایران و واردات دام
شبیهسازی بز "مورسیا" در پژوهشکده زیست فناوری رویان اصفهان موجب شد تا ایران به جمع کشورهای دارای فناوریهای نوین تولیدمثل بپیوندد.
اولین رویداد راهکارهای نوآورانه در چالش های فناوری های زیستی و سلامت برگزار گردید.
رویداد راهکارهای نوآورانه در چالش های فناوری های زیستی و سلامت توسط ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار گردید
در مجله ساینس منتشر شد
رمزگشایی از ژنومیکس گاو باستانی با مشارکت محقق ایرانی
یک تیم بینالمللی از متخصصان ژنتیک شامل دکتر محمد فرهاد وحیدی، محقق پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایران (پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری منطقه شمال کشور) موفق به رمزگشایی از وقایع پیش از در جنس گاو شدند.