۱۵۸ اولویت پژوهشی زیست‌فناوری شناسایی شد

ستاد توسعه زیست‌فناوری به دنبال گسترش پژوهش‌های فناورانه این حوزه بنا دارد با شناسایی ۱۵۸ اولویت پژوهشی از توانمندی سرآمدان علمی و نخبگان بهره برد.

ه نقل از معاونت علمی و فناوری،در دنیای امروز، دانایی یکی از محورها و شاخص‌های اصلی پیشرفت هر جامعه به شمار می‌رود. یکی از شاخص‌های این دانایی را انجام پروژه‌های علمی می‌دانند که نقشی موثر در توسعه فناوری دارند. در واقع پژوهش راهی برای گسترش مرزهای دانش و گشودن افق‌های تازه در این عرصه می‌دانند به همین دلیل توجه به پژوهش‌های علمی یکی از اولویت‌های همه کشورها بدل شده است.

توسعه علمی، صنعتی و فرهنگی هر کشور بدون پرداختن به امر پژوهش با موفقیت چندانی همراه نخواهد بود. در واقع پژوهش موتور محرک پیشرفت و توسعه محسوب می‌شود. در ایران هم چند سالی است که جایگاه پژوهش و تحقیق ارتقا یافته و یکی از دستاوردهای شکل‌گیری زیست‌بوم فناوری و نوآوری در کشور را توسعه پژوهش‌های علمی و فناورانه می دانند.

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در این مسیر، ماموریتی ویژه برای ستادها با هدف توسعه پژوهش‌های فناورانه تعریف کرده است. ستاد توسعه زیست‌فناوری نیز به تبع این رسالت مهم و راهبردی ۱۵۸ اولویت پژوهشی در کشور تعیین کرده است تا گامی موثر در گسترش فناوری‌های این حوزه داشته باشد. فناوری‌هایی مرتبط با ۴۱ موضوع اصلی مانند تولید دارو، تامین امنیت غذایی، واکسن، خوراک دام و طیور، زیست دریا، حد واسط های دارویی، مخمرها، سلامت، محیط‌زیست و غیره.

کلمات کلیدی
//isti.ir/ZWRr