دبیر ستاد توسعه زیست فناوری تاکید کرد
یک میلیارد دلار کاهش ارزبری در کشور، دستاورد درخشان ستاد توسعه زیست فناوری
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری با اشاره به اهداف و عملکرد ستاد توسعه زیست فناوری تاکید کرد: تاکنون با توجه به فعالیت های صورت گرفته در این ستاد حدود یک میلیارد دلار از محل تولید داخل صرفه جویی ارزی شده است
نشسست هماهنگی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری با رییس هیات مدیره سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران در محل ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی ستاد توسعه زیست فناوری دکتر مصطفی قانعی با تاکید بر ظرفیت نخبگان علمی کشور در تولید داروهای زیستی بیان کرد: رویکرد ما در ستاد، توسعه محور است و تمام تلاش ما این است تا با اثربخشی و کارایی بالا در تولید داروهای زیستی در داخل کشور، به کاهش ارزبری در کشور کمک کنیم.
وی افزود: در حال حاضر تعداد داروهای زیست فناوری موجود در بازار جهانی ۱۴۶ قلم است و از این تعداد، ۲۰ دارو در بازار ایران موجود است که ۴ دارو منوکلونال آنتی بادی و ۱۶ دارو نوترکیب هستند.
به گفته قانعی، داروهای زیستی داروهایی هستند که از منابع زیستی گرفته شده باشند. واکسن، خون و فرآوردههای آن، یاختهها ، آلرژنها، بافتهای زیستی و پروتئینهای نوترکیب، شناختهشدهترین انواع زیستداروها به شمار میروند.
وی همچنین تصریح کرد: این دسته از داروها از داروهای شیمیایی متمایز و مبتنی بر پروتئین مشتقشده از سلولهای زنده کشت شده در آزمایشگاه هستند.
وی یادآور شد: تاکنون با توجه به فعالیت های صورت گرفته در این ستاد حدود یک میلیارد دلار از محل تولید داخل صرفه جویی ارزی شده است.
سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران با عضویت 101شرکت تولیدی ، 22 شرکت عضو وابسته، 14 شرکت صادراتی و 8شرکت پخش دارو از سال 1384به عنوان بازوی اجرایی سازمان غذا و دارو و با هدف ساماندهی تولید داروهای انسانی ، بهبود کیفیت و توسعه صادرات، بازاریابی مستمر به منظور کسب اطلاعات عرضه، تقاضا، قیمت، بازارهای مصرف و توسعه صادرات، حمایت از منافع تولیدکنندگان دارو، تلاش براي افزايش دسترسي به بازارهاي جهاني و ايجاد فرصتهای مناسب سرمایهگذاری، مشاركت در تدوين استانداردهاي مورد نياز توليد داروهاي انساني و نظارت بر چگونگی اجراي آن از طريق تاسيس شرکتهای بازرسي و... برای اعضای زیرمجموعه خود آغاز به کار کرده است و از بزرگترین سندیکاهای قعال در حوزه دارو به حساب میآید.
تلاش برای ساماندهی تولید داروهای انسانی، بهبود كیفیت، توسعه صادرات، مشاركت گروهی در تصمیمسازیها و تصمیمگیریها ، حمایت از منافع مشترك و مشروع کلیه اعضای این سندیکا، از مهمترین اهداف تشکیل این واحد صنفی است. هدفی که تحقق آن درگرو یکپارچهسازی سیاستها و استراتژیهای کلان و اجرای آن توسط اعضای هیات مدیره سندیکاست. در همین راستا، با توجه به نیازسنجیهایی که از صنعت صورت گرفته شده، اقدامات حایز اهمیتی توسط این سندیکا انجام شده است.
ارسال به دوستان