با تلاش یک شرکت فناور صورت گرفت؛
کشت سالم فرآوردههای گیاهی با تولید کودهای زیستی
یک شرکت فناور فعال در حوزه بیولوژی توانسته است با تولید کودهای زیستی و بارورکنندههای گیاهی نیاز صنعت کشاورزی کشور به این محصولات را تامین کند.
یک شرکت فناور فعال در حوزه بیولوژی توانسته است با تولید کودهای زیستی و بارورکنندههای گیاهی نیاز صنعت کشاورزی کشور به این محصولات را تامین کند.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، عباس کسائیان مدیرعامل فن آوری زیستی مهرآسیا به تولید کودهای بیولوژیک و فرآوردههای گیاهپزشکی توسط این شرکت اشاره کرد و گفت: این شرکت نخستین و بزرگترین تولید کننده مواد بیولوژیک کشاورزی مانند کودها و مواد بیولوژیک گیاهپزشکی به شمار میرود.
وی افزود: این شرکت با کسب دانش فني توليد مايه تلقيح نخود، لوبيا و سويا از مؤسسه تحقيقات خاك و آب كشور تلاش کرده است در توسعه صنعت کشاورزی کشور و تامین محصولات ارگانیک گام بردارد.
وی تولید انبوه کودهای آلی و زیستی و عوامل کنترل بیولوژیک را یکی از دستاوردهای این شرکت در راستای توصعه کشاورزی کشور برشمرد و افزود: این شرکت با سرمایهگذاری در کاربردیساختن علم زیست فناوری با تکیه به دانش متخصصان و کارشناسان به عنوان یکی از شاخص ترین تولیدکنندگان کودهای آلی و زیستی و عوامل کنترل بیولوژیک در کشور مطرح شده است.
این فعال فناور، با اشاره به تولید بیووم پلاس مایکوریزا توسط این شرکت افزود: این محصول بر اساس خواص مفید میکروارگانیسمهای خاکزی همیار و همزیست با گیاهان به ویژه قارچ های میکوریزی آربسکولار تهیه شده است.
وی افزود: این محصول قارچهای میکوریزی را در ریشه گیاه مستقر میکند و آب و عناصر معدنی مورد نیاز گیاه را با سرعت و به مقدار بیشتری به ریشه انتقال میدهد که در نتیجه با مصرف بیووم پلاس گیاه ضمن برخورداری از رشد بهتر، در برابرتنش های محیطی نیز مقاومت بیشتری خواهد یافت.
ارسال به دوستان