همکاری ستاد توسعه زیست فناوری با دانشگاه شهید بهشتی
دو تفاهم نامه در راستای توسعه زیستفناوری برای نیل به اهداف مشترک، تبدیل ایده به محصول و تجاریسازی و همچنین تأمین نیازهای اساسی کشور در حوزه زیستفناوری به امضای دکتر مصطفی قانعی و بابک شکری معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید بهشتی ، رسید.
به گزارش روابط عمومی ستاد توسعه زیست فناوری، دو تفاهم نامه در راستای توسعه زیستفناوری برای نیل به اهداف مشترک، تبدیل ایده به محصول و تجاریسازی و همچنین تأمین نیازهای اساسی کشور در حوزه زیستفناوری به امضای دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دکتر مصطفی قانعی و بابک شکری معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید بهشتی ، رسید.
بر اساس این دو تفاهمنامه، آزمایشگاه افزایش بهرهوری تولید در زیست فناوری و مرکز نوآوری دانشکده علوم و فناوری زیستی دانشگاه شهید بهشتی راهاندازی می شود.
به گفته دبیر ستاد توسعه زیست فناوری، این قرارداد با راهاندازی مرکز نوآوری، باهدف بهرهمندی از ظرفیتهای دانشگاه منعقد و در مرکز نوآوری نیز شرایط و زیرساخت های لازم برای تولید و همچنین تجاری سازی محصولات فراهم می شود.
دکتر مصطفی قانعی در این نشست، کسب 3 درصد بازارهای جهانی زیست فناوری را براساس نقشه جامع علمی از اولویت های کشور در این زمینه نام برد و افزود: تاکنون یک درصد این سهم محقق شده که بخش عمده آن هم از طریق داروهای زیست فناوری است.
وی با اشاره به رتبه جهانی ایران در موضوع زیست فناوری، اظهار کرد: در این حوزه در حال پیشرفت هستیم.
قانعی با اشاره به توان داخلی کشور در این حوزه یادآور شد: زمانی که به مجموعه این توانمندی ها متمرکز می شویم، به این نتیجه می رسیم که نمی توان به صورت جزیره ای در این حوزه عمل کنیم از این رو با توجه به پتانسیل نیازمندیهای مناطق مختلف کشور اقدام به تقسیم کار ملی کردهایم.
سید حسن صدوق رئیس دانشگاه شهید بهشتی در این مراسم اظهار داشت: حوزه زیست فناوری جزء علوم پیشرو قلمداد می شود و به عنوان یک دانش میان رشتهای از جایگاه بسیار مهمی در عصر حاضر برخوردار است.
وی با اشاره به فعالیتهای چشمگیر دانشگاه در حوزه زیستفناوری گفت: در این دانشگاه به پشتوانه برخورداری از اعضای هیات علمی متخصص، دانشجویان نخبه و مستعد در رشتههای مرتبط با حوزه زیستفناوری، تجهیزات، زیرساختها و توانمندیها طی سالهای اخیر گام های موفقی برداشته شده است.
دبیر ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در سخنانی عنوان کرد: ظرفیتهای دانشگاه شهید بهشتی در حوزه علوم زیستی بسیار قابلتوجه است و باید با ایجاد تعامل بین محققان رشتههای مختلف، شبکهای از اعضای هیات علمی در رشته های مرتبط با حوزه علوم زیستی ایجاد شود.
ارسال به دوستان