دبیرستادتوسعه زیست فناوری:
فناوران در روزهای تحریم کشور را از بحران دارویی نجات دادند
دبیر ستاد زیست فناوری گفت: فناوران در تولید انواع داروهای زیستی توانمندی بالایی دارند و این توان بالا در روزهای تحریم که واردات دارو به کشور ممنوع بود، ایران را از بحران دارویی نجات داد.
دکتر مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری درباره توان تولید داروهای مورد نیاز کشور توسط متخصصان، گفت: دارویی نیست که در مدت یک سال در کشور تولید نشود. این موضوع با ساخت داروی کرونا به اثبات رسیده است. وی افزود: فناوران کشور در حوزه ساخت و تولید انواع داروهای زیستی توانمندی بالایی دارند و این توان بالا در روزهای تحریم که واردات دارو به کشور ممنوع بود، ایران را از بروز بحرانهای دارویی و درمانی نجات داد. به گفته قانعی، دارو و تجهیزات مورد نیاز درمان کرونا را هم با وجود همه تحریمهای جهانی توسط متخصصان و فناوران داخلی تأمین کردیم و در این زمینه هیچ وابستگی به دیگر کشورها نداشتیم.
دبیر ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در ادامه تاکید کرد: حاشیه سود صنعت دارو بسیار بالا است؛ اما هنوز نتوانستهایم این موضوع را برای سرمایهگذاران به خوبی جا بیندازیم. البته در چند سال اخیر که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی به حوزه حمایت از تولیدات این حوزه ورود کردهاند، وضعیت سرمایهگذاری در این صنعت بهتر شده است.
دبیر ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در ادامه گفت: پیچیدگی و دانش فنی بالا در بخش دارو باعث شده که سرمایهگذاران در دنیا کمتر به این حوزه توجه کنند. وی همچنین بیان کرد: صنعت دارو یکی از حوزههایی است که در شرایط بروز بحرانهای جهانی کمترین خسارتها را تجربه کرده است. این حوزه یکی از صنایع راهبردی کشورها است و توسعه آن را یکی از اولویتهای خود تلقی کردهاند.
ارسال به دوستان