همکاری ستاد توسعه زیست فناوری با دانشگاه شهید بهشتی
دو تفاهم نامه در راستای توسعه زیستفناوری برای نیل به اهداف مشترک، تبدیل ایده به محصول و تجاریسازی و همچنین تأمین نیازهای اساسی کشور در حوزه زیستفناوری به امضای دکتر مصطفی قانعی و بابک شکری معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید بهشتی ، رسید.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری تاکید کرد
ضرورت الگوسازی از شتاب دهنده های زیست فناوری برای کاهش ارزبری کشور
توسعه شتابدهنده های دارویی و زیست فناوری اکنون تحول آفرین شده است به طوری که تنها یک نمونه از این شتابدهنده ها با پرورش دادن و حمایت از 18 شرکت دانش بنیان، داروهایی به بازار عرضه می کند که واردات آنها بالغ بر 60 میلیون دلار هزینه روی دوش کشور گذاشته است.
بازدید مسئولین ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از دانشگاه کاشان
معاون محترم دبیر ستاد توسعه زیست فناوری و رییس محترم کارگروه پژوهش، زیر ساخت و توسعه فناوری این ستاد به منظور بازدید و آشنایی با پتانسیل های این دانشگاه و به منظور تبیین طرح تقسیم کار ملی در حوزه زیست فناوری، در دانشگاه کاشان حضور یافتند
با حضور دبیر ستاد توسعه زیست فناوری برگزار گردید
چهارمین کنگره بینالمللی دانشجویی بیوتکنولوژی
چهارمین کنگره بینالمللی دانشجویی بیوتکنولوژی ۶ تا ۸ اسفند ۱۳۹۷ در دانشگاه تهران برگزار گردید. دکتر قانعی در این کنگره با اشاره به برنامه های ستاد توسعه زیست فناوری تاکید کرد: در حال حاضر 500 شرکت دانش بنیان در حوزه زیستی در کشور فعال است.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری تاکید کرد
طرح تقسیم کار ملی زیست فناوری با رویکرد توسعه محور دانشگاه را به صنعت پیوند می دهد
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه دانشگاه ها برای وارد شدن به حوزه زیست فناوری به عناوین منتشر شده از اولویت های این حوزه توجه کنند، گفت: در این راستا دانشگاه صنعتی امیرکبیر می تواند در حوزه های "بیو انفورماتیک"، "سامانه های پلیمر زیست تخریب پذیر" و "داروهای آهسته رهایش" وارد شود.
برگزاری دومین کنگره بین المللی داروسازی نوین
دومین کنگره بین المللی داروسازی نوین توسط مرکز تحقیقات علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و نشریه پزشکی نوین دارو با حضور دبیر ستاد توسعه زیست فناوری دکتر مصطفی قانعی و دکتر رحیم سروری معاون دبیر ستاد توسعه زیست فناوری برگزار گردید.
پایان دوره های حضوری دومین کارسوق مهندسی ژنتیک ویژه مدارس سمپاد
با برگزاری کارگاههای تخصصی در استان سمنان شهرستان شاهرود، دوره حضوری دومین کارسوق مهندسی ژنتیک ویژه دانشآموزان پایه هشتم و نهم مدارس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان و پژوهشگران جوان به پایان رسید.
ثروت آفرینی زیست فناوری پس از انقلاب اسلامی/ آمارهای درخشان زیست فناوری ایران در منطقه و جهان
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری در خصوص دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی در این حوزه گفت: با توجه به تحریم هایی که در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی در این عرصه ها اعمال شد، اما توانستیم در حوزه تولید واکسن، داروهای زیستی و کشاورزی زیستی جایگاه درخشانی در منطقه و جهان داشته باشیم.
با حضور دبیر ستاد توسعه زیست فناوری برگزار گردید
رونمایی از دو دستاورد جدید تحقیقاتی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی
در این مراسم که با حضور دبیر ستاد توسعه زیست فناوری برگزار گردید ، از دو رقم جدید پنبه موتانت با نام های "پرتو" و "تابان" (با بهره گیری از فناوری های صلح آمیز هسته ای) رونمایی و 8 دانش فنی موسسه های تحقیقاتی سازمان طی امضای قراردادهای انتقال فناوری به بخش خصوصی واگذار شد.