دبیر ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی:
زیستفناوری بازار بزرگی در کشور دارد
دبیر ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی گفت: زیستفناوری در ایران از بازار بزرگی برخوردار است و قابلیت های خوبی در این زمینه در ایران وجود دارد.
دبیر ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی گفت: زیستفناوری در ایران از بازار بزرگی برخوردار است و قابلیت های خوبی در این زمینه در ایران وجود دارد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در خصوص بازار زیست فناوری در کشور، بیان کرد: یکی از مزیتهای کشور، حوزه زیستفناوری است و ایران قابلیتهای فراوانی در این حوزه دارد در واقع حدود 15 هزار فارغالتحصیل رشتههای زیستی در کشور داریم که در کشاورزی، صنعت و غیره فعالیت دارند.
قانعی با اشاره به این که زیستفناوری در ایران از بازار بزرگی برخوردار است گفت: تمامی خرید این حوزه در بیمه و برای بیماران صعبالعلاج استفاده میشود تا بیمار مشکل نداشته باشد و تولید داخل نیز به ثمر برسد.
وی افزود: در مجموع مدیریت مدونی میشود که بازار، خریدار، تولید کننده، صندوق و حمایت با استفاده از نوآوری بخشی با یکدیگر در تعامل باشند. در عین حال که میتوان از این بهتر هم عمل کرد، اما باید راههای دیگر را نیز بیاموزیم.
وی تصریح کرد: شرکتهای دانشبنیان فرصتی است که به هیات علمیهای دانشگاهها داده شده است تا اساتید دانشجویان را مدیریت کرده و در راه هدف علمی درست پیش بروند. ضمن این که شرکتهای دانش بنیان پیوست حمایتهای جداگانهای نیز دارند.
قانعی گفت: امیدواریم با برنامهریزی مناسب، با نشستهای منطقهای که بر اساس تقسیم بندی 10 گانه وزارت بهداشت در کشور در حال برگزاری است قدمهای مناسبی در حوزه زیست فناوری برداشته شود.
در این جلسه فریدون مهبودی رییس کارگروه پزشکی ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی نیز به ارائه توضیحاتی درباره صندوق زیست فناوری که صندوقی برای حمایت از سرمایهگذاری در حوزه زیستفناوری با هدف حمایت از بنگاههای خصوصی است پرداخت.
همچنین نحوه فعالیت شتابدهنده «پرسیس» نخستین شتابدهنده در حوزه زیست فناوری پزشکی (دارو و تجهیزات) و طب بازساختی (سلولهای بنیادی) به طور جامع توضیح داده شد.
در پایان نیز شرکت کنندگان در این جلسه به پرسش و پاسخ و بررسی موضوعات مختلف در این حوزه پرداختند. در آخر نیز این گروه بازدیدی از شتابدهنده زیست فناوری داشتند.
ارسال به دوستان